Koolitused Tallinnas

Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise  protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega.

2-2,5 -tunnise koolituse käigus õpime tegema koos Sinuga sushiriisi ja ettevalmistama toorainet. 

Osalustasu kahele on 99 eurot ja ühele 69eurot

Kestvus u 2-2,5 tundi

Loe lisaks ja registreeri!

 

SÕBRAPÄEV ON JUBA 14.02.2023 

Registreeri trühvite töötuppa ja tee sõbrale magus kingitus. Omavalmistatud trühvlid ja valmistamise  oskused koos!

Trühvlite koolituse käigus õpime valmistama erinevate täidistega korrektseid trühvleid ja neid kaunistama.

Osalustasu kahele on 79 eurot

Kestvus u 2 tundi

Loe lisaks ja registreeri!

 

Emadepäeva eri!  EMADEPÄEV ON 14.05.2023

Tule koos emaga küpsetama! Parim kink emale on koosveedetud aeg.

10-13 Pidulik kringel
14-16 Makroonitort
17-19 Pidulik Brita tort

Sellel päeval on kolm erinevat töötuba, kus valmistate koos emaga ise enda emadepäeva lauale piduliku hõrgutise.

Osalustasu kahele on 69 eurot

Kestvus u 2- 3 tundi

Loe lisaks ja registreeri!

 

VASTLAPÄEV ON 21.02.2023!

Kindlasti oled mõelnud, et teeks seekord ise vastlakuklid. Kuid igakord jääb kas aega puudu või on mõni asi tähtsam. Värskelt küpsetatud kuklid ja hõrk täidis ja mõnus vahukoorekreem teeb rohkelt rõõmu nii endale kui perele.

Tule küpsetama!

Osalustasu 59 eurot, sisaldab kõike küpsetamiseks vajalikku, retsepte, 10 isetehtud kuklit ja palju rõõmu.

Kestvus u 2,5- 3 tundi

Loe lisaks ja registreeri!

 

 

Seekordne veiniõhtu viib meid Prantsusmaale.

Veiniõhtud on hea võimalus degusteerida erinevaid veine erinevatest piirkodadest ja avastada veinimaailma telgitagust. Seekord alustame Prantsusmaa veinidega.

Tule naudi veiniõhtut koos suupistetega sommeljee Viljar Pent´i seltsis.

Hind kahele 99 eurot

Hind ühele 69 eurot

 

Õhtu kestvus u 2,5- 3 tundi

Loe lisaks ja registreeri!

 

Kui sulle ja sinu lapsele maitsevad sõõrikud ja moosipallid, siis on see koolitus mõeldud just Teile.

Valmistame koolitusel pehmeid ja mõnusaid sõõrikuid  ja moosipalle, nii täidisega kui glasuuriga. Kaunistame vastavalt fantaasiale ja naudime oma töö vilju.

Kaunid sõõrikud ja moosipallid mida ei jõua kohapeal ära süüa saate karbiga kaasa.

Hind:
79€ (täiskasvanu + laps)

89€ (täiskasvanu + 2 last)

99€ (täiskasvanu + 3 last)

Koolitus kestvus u 3 tundi

Loe lisaks ja registreeri!

 

Põhjalik koolitus juuretisega küpsetamisest.

Juuretisega küpsetamine on eriline, sest tainas ei vaja kerkimiseks pagaripärmi. Kergitamise
töö teevad pikaajalise käärimise jooksul nisujuuretises sisalduvad looduslikud pärmibakterid.
Eva Pärtel pani oma nisujuuretise kasvama juba 2013. aastal ja küpsetab sellest tänaseni nii saia kui ka teisi kohevaid pärmitainaküpsetisi, seda ilma grammigi pagaripärmita.

Koolituse hind: 115 eur

Koolitus kestvus:

R 16-19 ja L 10-13

Loe lisaks ja registreeri!

 

Kui soovid teha küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni  ja laktoosi sisaldavaid tooteid siis on see koolitus mõeldud just sulle.

Koolitusel valmistame gluteeni – ja laktoosivabadest koostisosadest mahlaseid soolaseid ja magusaid kringleid ning erinevate täidistega pirukaid, mida degusteerime ja jagame kaasa. 

Koolituse hind: 119 eur

Koolitus kestab orienteeruvalt 4 h

Loe lisaks ja registreeri!

 

Numbritort on üks tore võimalus üllatada oma lähedasi sünnipäeva või ükskõik millise teise tähtpäeva puhul olgu sees siis pulmaaastapäev või tööjuubel.

Tort on mõnusalt krõbe ja väga väga maitsev.

Koolituse hind: 89 eur

Koolitus kestab orienteeruvalt 3 h

Loe lisaks ja registreeri!

 

Pärmitaignast magusad ja soolased pirukad. Küpsetame palju erinevaid pirukaid erinevate täidistega.

Kui sulle maitsevad pirukad ja sa soovid omandada lihtsaid võtteid kuidas teha imelisi maitsvaid pirukaid, siis on see koolitus mõeldud just sulle.

Koolituse hind: 89 eur

Koolitus kestab orienteeruvalt 4 h

Loe lisaks ja registreeri!

 

Küpsetame koos mahlaseid tassikooke, teeme erinevaid täidiseid  ja kaunistame uhkelt.

Kui oled imetlenud alati ilusasti kaunitatud tassikooke ja imestanud kui ilusad ja maitsvad need on siis nüüd on võimalus õppida tegema samasuguseid maitsvaid ja mahlaseid tassikooke koos rohke täidise ja imemaitsva kattega.

Koolituse hind: 89 eurot

Tulles kahekesi on hind 139 eurot 

 

Koolitus on mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ning sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud uudsete tortide ja salatitega üllatada!

Koolituse viib läbi kokk ja kondiiter Julia Anufrijeva

Koolituse hind: 89 eurot 

Registreeri koolitusele!

PELMEENIDE KOOLITUS! Viielised pelmeenid!  

Pelmeeni koolitusel teeme erilisi ja põnevaid pelmeene, maitseküllaste täidistega ja värvilisi.

Teeme taigna, teeme täidised ja erikujulised pelmeenid teeme ka.

Koolituse viib läbi kokk ja kondiiter Julia Anufrijeva

Koolituse hind: 89 eurot 

Registreeri koolitusele!

Kringlite tegemine on alati paras väljakutse, kuid see ei ole üldsegi raske. Selleks, et mahlaseid ja maitsvaid kringleid teha tuleb olla veidi kannatlik ja sinasõprust teha pärmitaignaga ja mõelda mis maitsed võiksid kringlid olla.

Koolituse hind on 99 eurot osaleja kohta

 

Jäätis on kõigi lemmik. Isetehtud jäätis on kordades maitsvam ja tervislikum. Kas tahaksid teada, kuidas valmistada naturaalsetest toorainetest eriti maitsev jäätis?

Hind:  

59 eurot (laps + lapsevanem)

89 eurot(2 last+ lapsevanem)

99 eurot (3 last+ lapsevanem)

12+ ei pea osalema lapsevanemaga.

Suupistecatering`i teenust pakkuva ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik ja kokk Tiia Meituse juhendamisel valmivad soolased tordid ja rullid.


Koolituse käigus valmistame peolauale soolaseid torte ja rulle.


Koolitus sobib kõigile, kes soovivad oma peolauda muuta eriliseks ja professionaalseks. Erinevate soolaste tortide ja rullide valiku mitmekesistamine ning oskus soolaseid torte ja rulle apetiitselt serveerida.

Koolituse hind 159 eur.

Suupistecatering`i teenust pakkuva ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik ja kokk Tiia Meituse käe all valmivad erinevad pidulikud suupisted.

Valmivad erinevad  suupistete alused – küpsised, topsid ning suupisted filotaignaga. Põhitoorained  on näiteks pardifilee, forell, kitsejuust, kanasüdamed, rebitud veiseliha, heeringas, verivorst.

Koolituse hind 159 eur.

Ainulaadne võimalus õppida midagi enneolematult toredat uut.

3D želeetortide valmistamise meistriklass sobib nendele, kellel on veidi vabaaega ning tahtmist õppida tegema uusi põnevaid küpsetisi.

Koolitaja Svitlana Roosileht on želeetortide meister.

Koolitus toimub vene keeles, tõlkega eesti keelde.

Koolituse hind 149 eur.

Soovid ka ise osata valmistada neid mandlijahust ja beseest ning suus sulavast täidisest koosnevaid populaarseid ja kauneid Prantsuse maiuseid, mis ei jäta pea kedagi külmaks? Praktilisel koolitusel teeme samm-sammult selgeks koduse makrooniteo õnnestumise nipid ja trikid.

Koolitus kestab u. 4 tundi

Koolituse hind 89 eurot

Juhendab Merle Jakobson

Saint-Honoré kook loodi 1850ndatel (allikaks piibliks peetav “Le Larousse gastronomique”) härra Chiboust’i omanimelises ja tollal väga kuulsas pagariäris, mis asus Pariisis, Saint-Honoré tänaval.

Valmistame koos Prantsuse kondiitriklassikasse kuuluva Saint-Honoré koogi.

Koolitus kestab u. 4-4,5 tundi

Koolituse hind 119 eurot

Juhendab Merle Jakobson

Küpsetame koos tassikooke ja kaunistame. Kui oled imetlenud alati ilusasti kaunitatud tassikooke ja imestanud kui maitvad need on siis nüüd on võimalus õppida tegema samasuguseid maitsvaid ja mahlaseid tassikooke koos rohke täidise ja imemaitsva kattega.

Teeme tassikookidele taigna nii vanilje kui šokolaadi maitelise

Küpsetame ja täidame koogikesed vaniljekreemi, karamelli ja šokolaadi täidisega

Teeme vähemalt kolm erineva maitsega toorjuustukreemi (pistaatsia, mango passion, soolakaramell)

Valmistame sefiiri ja kaunistame ka sefiiriga mõned koogikesed

Koolituse hind 89 eurot

Hind kahele 139 eurot

Udu jäätisebaari meeleolukas töötoas saab ise jäätise tegemises kaasa lüüa ja tulemuse headuses veenduda. Töötuba viivad läbi Udu jäätisbaari jäätisemeistrid, kes annavad nippe ja nõu, kuidas võiks valmida üks tõeliselt maitsev käsitööjäätis. Jäätis valmib kõige värskemast ja naturaalsemast toorainest.

  • Kas teed vahet mis on plombiir, jäätis,gelato, parfee, sorbett ja granita?
  • Tooraine valimine ja käsitlemine
  • Jäätisepõhja retseptid ja valmistamise võimalused
  • Maitsete retseptid ja valmistamine
  • Külmutamine

Töötoa hind:

ühele 69 eurot

kahele 99 eurot

Võtame teemaks besee ja teeme põhjalikult selgeks, kuidas küpsetada Pavlovat, mis ei pragune ja jääb ahjus valgeks ning kuidas meisterdada õhulist beseerulli ja seda rullida.

Valmistame granadillikreemi ja vahukreemiga pisi-Pavlovad ning astelpajuvõide ja Chantilly’ga beseerulli. Vastuse saavad kõik besee-alased küsimused.

Koolituse hind 99.00

Koolitab Merle Jakobson

Kui sa naudid köögis levivat saialõhna, siis on brioche’i küpsetamise koolitus just sinu jaoks! Tutvume prantsuse pärmitainaga, mis maitseb eriti hõrgult ja pehmelt, kuna seda on rikastatud rohke või ja munadega. Teeme selgeks erinevad brioche’i liigid (brioche Nanterre, brioche à tête, brioche tressée). Valmistame brioche’i tainast erinevaid prantsuspäraseid saiakesi, nagu näiteks rosinasaiakesi (pains aux raisins), kohupiima ja purukattega saiakesi (brioche au fromage blanc) ning mandlitäidisega saiakesi (brioche nid d’abeille).

Koolituse hind 99.00

Koolitab Merle jakobson

Kuidas muuta peolaud huvitavamaks? Millega uudistada sõpru, kes ei söö loomse päritoluga toitu? Kuidas serveerida suupisteid nii, et külalised uudistaksid “mis restoranist need tellitud on?”

Tule avasta uusi maitseid!

Koolituse hind 99.00

Info ja registreerimine 

Koolitusel valmistab iga osaleja enda tordi ja suhkrumassist kuju, mille hiljem koju kaasa võtab. Koolituse käigus õpime valmistama erineva tekstuuriga tordi sisu, kasutama sobivaid töövahendeid. Samuti õpime kaasaegsete töövõtetega biskviittorti korrektselt kokku panema, siluma siledaks ning voolima suhkrumassist kuju.

Koolitajaks Angelina Sorgina

Koolituse hind 149.00

Info ja registreerimine 

Väga vahvad koogikesed valmistad sa ise oma kätega oskusliku juhendaja juhendamisel, nagu professionaalne kondiiter.

Üllata oma oskustega teisi ja osale koolitusel.

Koolitusel valmistame šokolaadi biskviidi, kirsitäidise, šokolaadi ganach’i ja vanilje kreemi koogikeste täidise jaoks.

Koolitajaks Olga Sturm.

Koolituse hind 149.00

Info ja registreerimine 

Valmista ise tort otsast lõpuni! Koolitusel õpime valmistama biskviiti, kaks erinevat täidist, paneme tordi kokku, õpime valmistama sefiiri ja teeme sellest tulpe ja roose tordile!

Osale koolitusel ja saad uusi oskusi kuidas teha imemaitsef sefiiritort.

Koolitajaks Olga Sturm.

Koolituse hind 149.00

Info ja registreerimine 

 

Ilusad ja ahvatlevad suupisted on peolaua krooniks. Eriti veel siis kui need on ise tehtud. Õpetame tegema uusi huvitavaid suupisteid millega saad üllatada oma lähedasi. Hõrgud ja kokku sobivad maitsed on iga sööja unistus.

Julia Anufrijeva on pühendunud kokk ja tema kireks on toit ning ta teeb seda südamega.

Tema missiooniks on luua ja pakkuda läbi toidu elamusi nii kehale kui meelele.

Julia kireks on hea ning maitsev toit. Toit, mis on visuaalselt ilus ning loodud armastusega.

Koolituse hind 99.00

Kui sulle ja sinu lapsele maitsevad sõõrikud, siis on see koolitus mõeldud just Teile.

Valmistame koolitusel pehmeid ja mõnusaid sõõrikuid glasuuriga. Kaunistame vastavalt fantaasiale ja naudime oma töö vilju.

Kaunid sõõrikud mida ei jõua kohapeal ära süüa saad karbiga kaasa.

Hind:
69€ (täiskasvanu + laps)

79€ (täiskasvanu + 2 last)

89€ (täiskasvanu + 3 last)

Registreeri ühiskokkamisele!

Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala ning ka california ja philadelphia rullid. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad riisiäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises on lisaks kalale ka tihti marineeritud jm meile harjumatud toorained, sest sushi Jaapanis ja sushi Eestis on tegelikult kaks erinevat rooga.

Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise  protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega.

Koolituse hind ühele osalejale 69 eurot ja kahele 99 eurot

Registreeri koolitusele!

 

Kringlite tegemine on alati paras väljakutse, kuid see ei ole üldsegi raske. Selleks, et mahlaseid ja maitsvaid kringleid teha tuleb olla veidi kannatlik ja sinasõprust teha pärmitaignaga ja mõelda mis maitsed võiksid kringlid olla. Kui soovid õppida tegema kringleid ise ja üllatada teisi siis tule koolitusele.

Koolituse hind 89 eurot.

Juuretisega küpsetamine on eriline, sest tainas ei vaja kerkimiseks pagaripärmi. Kergitamise töö teevad pikaajalise käärimise jooksul nisujuuretises sisalduvad looduslikud pärmibakterid.

Eva Pärtel pani oma nisujuuretise kasvama juba 2013. aastal ja küpsetab sellest tänaseni nii saia kui ka teisi kohevaid pärmitainaküpsetisi, seda ilma grammigi pagaripärmita. Juuretisetainast tehtud küpsetised maitsevad rikkalikud ning maitse kõrval on lisaboonuseks kõhusõbralikkus.

Koolituse hind 99 eurot

Seikluskohvikus saab nüüd ka maalida.

Kui soovid pidada lahedat sünnipäeva või töökaaslastega üritust, siis saad kaks asja ühe korraga: toreda õhtu ja imelise enda tehtud pildi.

Eelnev kogemus pole oluline, aga oluline on, et sul on huvi õppida ja nautida igat hetke meie imelise kuntsniku juhendaja Aire Aksiimi käe all. Maalime toitu võib ka vabalt valitud teemat.

Küsi pakkumist:

seikluskohvik.koolitus@gmail.com

 

0 Shares