NUMBRITORT JA PÄHKLINE BESEETORT 11.02.2024 KELL 10.00

148,00 

Magusad lemmikud vol.2

 

Koolitusel valmivad Sibul ja Sammal catering klientide lemmikud magusalaual:
•Numbritort –
-Valmisatme õhukesed mandliküpsised
-Valmistame valge šokolaadi-vahukoorekreemi
-Paneme tordi kokku ja kanistame
Tort on teistsugune kui tavaline numbritort, seega on võimalus jällegi midagi uut ja väga maitsva juurdetegemist õppida.
•Pähkline beseetort –
– valmistame pähklised beseekihid
– valmistame õige võikreemi
-paneme tordi kokku ja kaunistame.
Koolitust viib läbi Tiia Meitus, Sammal & Sibul Cateringi omanik ja kokk.
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi
Kategooria: Tootekood: -

Kirjeldus

  1. Õppekavarühm Toiduainete töötlemine
  2. Õppe kogumaht (akadeemilistes tundides): 8 kontakttunde ah: 8, sh praktiline töö: 8 ah
  3. Õppekava koostamise alus

Õppekava koostamise aluseks on 4.taseme pagari kutsestandardi kompetentsid

  1. Sihtgrupp

Koolituse sihtgrupiks on algajad, pagarid, kondiitrid ja kokad. Sobib ka koduköögi küpsetajatele, ettevõtetele, kes soovivad oma oskusi arendada.

  1. Õppe alustamise tingimused

Nõuded puuduvad.

  1. Õppe eesmärk

Koolituse tulemusena oskab õppija valmistada NUMBRITORDI taigna ja sellest numbritordi põhjad, numbritordi kreemi. Pähklise beseetordi põhjad ja kreemi. Tortide kokkupanek ja kaunistamine.

  1. Õpiväljundid

Koolituse lõpuks õppija:

– valmistab ette vajalikud seadmed ja toorained; – valmistab  tooted vastavalt retseptile; – küpsetab tooted vastavalt tehnoloogilisele juhendile; – teab toodete kvaliteedi näitajaid ja teab võimalike defektide ja vigade põhjuseid.

  1. Õppesisu

 

Taigna valmistamine

Koogi kokkupanek

 

 

Tordi täidiste valmistamine

 

Koogi kaunistamine ja presenteerimine


Loeng, demonstratsioon, juhendamisega praktiline töö, analüüs.

  1. Õppekeskkond

Teoreetiline osa viiakse läbi õppeklassis, kus on õppetööks vajalik sisustus ja õppetehnika.

Praktiliseks õppeks on 15-kohalised õppeklassid sisustatud järgmiselt:

pagariahjud, kerkekapp, tainasegajad, pagarilauad, vahustajad,

külmikud, kaalud jm väiketöövahendid. Puhastus- ja hügieenitarbed.

  1. Iseseisev töö

Puudub

  1. Õppematerjalide loend

Puuduvad

  1. Nõuded õpingute lõpetamiseks, sh hindamismeetodid ja hindamiskriteeriumid

Osalemine praktilises tegevuses.

Hindamismeetodid Hindamiskriteeriumid

 

Praktiline töö: tordi valmistamine.

  1. Kursuse läbimisel väljastatav dokument (tunnistus või tõend)

Koolituse läbinutele väljastatakse tõend koolitusel osalemise kohta.

  1. Koolitaja kompetentsust tagava kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus Toiduainete töötlemise valdkonna kutseõpetaja, kellel on toiduainete töötlemise magistrikraad ja õpetaja kvalifikatsioon. Lisaks on ka täiskasvanute koolitaja 5 tase kvalifikatsioon ja täiskasvanute koolitaja töökogemus.

Lisainfo

Toimumise aeg

Veebruar