NAPOLEONI KOOK JA BESEERUULL 10.02.2024 KELL 10.00

148,00 

Magusad lemmikud Napoleoni kook ja beseerull. Kaks ühes koolitus. Pühade aeg on tulmas ja selleks puhuks õpime valmistama midagi magusat.
Koolitusel valmivad Sibul ja Sammal catering klientide lemmikud magusalaual:
•Napoleoni kook –
– valmistame õhukesed ja krõbedad taignakihid
– valmistame keedukreemi
-paneme koogi kokku
•Beseerull –
– valmistame krõbeda besee
– vahukoore,  mascarpone täidise vaarikatega
– kaunistame
Koolituse kestvus 10.00-16.00
Koolitust viib läbi Sibul & Sammal Cateringi omanik ja kokk Tiia Meitus
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi
Kategooria: Tootekood: -

Kirjeldus

  1. Õppekavarühm Toiduainete töötlemine
  2. Õppe kogumaht (akadeemilistes tundides): 8 kontakttunde ah: 8, sh praktiline töö: 8 ah
  3. Õppekava koostamise alus

Õppekava koostamise aluseks on 4.taseme pagari kutsestandardi kompetentsid

  1. Sihtgrupp

Koolituse sihtgrupiks on algajad, pagarid, kondiitrid ja kokad. Sobib ka koduköögi küpsetajatele, ettevõtetele, kes soovivad oma oskusi arendada.

  1. Õppe alustamise tingimused

Nõuded puuduvad.

  1. Õppe eesmärk

Koolituse tulemusena oskab õppija valmistada keedukreemi, napoleoni koogi põhjad, besee beseerulli jaoks ja täidise.

  1. Õpiväljundid

Koolituse lõpuks õppija:

– valmistab ette vajalikud seadmed ja toorained; – valmistab  tooted vastavalt retseptile; – küpsetab tooted vastavalt tehnoloogilisele juhendile; – teab toodete kvaliteedi näitajaid ja teab võimalike defektide ja vigade põhjuseid.

  1. Õppesisu

 

Keedukreemi valmistamine

Koogi kokkupanek

Beseetaigna valmistamine

 

 

Beseerulli täidise valmistamine

 

Koogi kaunistamine ja presenteerimin


Loeng, demonstratsioon, juhendamisega praktiline töö, analüüs.

  1. Õppekeskkond

Teoreetiline osa viiakse läbi õppeklassis, kus on õppetööks vajalik sisustus ja õppetehnika.

Praktiliseks õppeks on 15-kohalised õppeklassid sisustatud järgmiselt:

pagariahjud, kerkekapp, tainasegajad, pagarilauad, vahustajad,

külmikud, kaalud jm väiketöövahendid. Puhastus- ja hügieenitarbed.

  1. Iseseisev töö

Puudub

  1. Õppematerjalide loend

Puuduvad

  1. Nõuded õpingute lõpetamiseks, sh hindamismeetodid ja hindamiskriteeriumid

Osalemine praktilises tegevuses.

Hindamismeetodid Hindamiskriteeriumid

 

Praktiline töö: tordi valmistamine.

  1. Kursuse läbimisel väljastatav dokument (tunnistus või tõend)

Koolituse läbinutele väljastatakse tõend koolitusel osalemise kohta.

  1. Koolitaja kompetentsust tagava kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus Toiduainete töötlemise valdkonna kutseõpetaja, kellel on toiduainete töötlemise magistrikraad ja õpetaja kvalifikatsioon. Lisaks on ka täiskasvanute koolitaja 5 tase kvalifikatsioon ja täiskasvanute koolitaja töökogemus.

Lisainfo

Toimumise aeg

Veebruar