Uus kava!!! Makroonid 11.09.2021 kell 10.00

Populaarne makroonikoolitus tuleb taas!

Viie aastaga on Seikluskohvikus makroonide tegemise selgeks saanud jube üle tuhande inimese.

  

Koolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad selgeks õppida makroonide tegemise, et edaspidi kodus neid edukalt valmistada. Kursus sobib nii algajatele kui ka neile, kes on makroonitegu juba iseseisvalt õppinud. Vastuse leiavad kõik makroonialased küsimused ja edaspidiseks katsetamiseks saab kaasa rohkelt nippe ja õpetussõnu.

  

Hind: 75 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul ,kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!!!

REGISTREERU SIIN!!!

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend makroonide koju viimiseks.

Koolitus kestab 4-4,5 tundi.

1 Õppekava nimetus Makroonide valmistamine
2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid Õpilane valmistab erinevate täidistega korrektseid makroone.
4 Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused Õpingute alustamise tingimused puuduvad.

Sihtgrupp – makroonide tegemist õppida soovivad isikud.

5 Õppe kogumaht 6 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 5 ak/h praktika.
6 Eesmärk Õpilane on aru saanud makroonide valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades makroonikestasid ja täidiseid (sh besee, ganache, võie, tarretis, soolakaramell, võikreem) ning pannes kokku korrektsed makroonid.
7 Õppe sisu Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab maroone. Valmistatakse:

ü  Soolakaramelli makroonid

ü  Troopilised makroonid

ü  Makrooni minikoogike

ü  Yuzu makroonid

ü  Kirsi ja šokolaadi makroonid

ü  Pistaatsia ja vaarika makroonid

ü  Banaanimakroonid

Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

ü  küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;

ü  õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

ü  peamised vead ja nende vältimine;

ü  makroonide kaunistamine ja erikuju tegemine;

ü  valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.

8 Õppekeskkonna kirjeldus Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid
10 Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud makroonide korrektsust.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed makroonid, väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

11 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus Kondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi. Praktiline õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

“Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5.”

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares