VEGAN TORDID JA KOOGID NAGU EHTSAS PAGARIÄRIS 03.02.2023 KELL 16.00

Menukate kokaraamatute autori ja Perenaise Pagariäri eestvedaja Eva Pärteli koolitus, mille käigus valmistame koos vegani torte, mis sobivad hästi nii pagariäri koogiletti kui üllatamiseks kodustel pidudel.

Eva on loonud retseptid, mille järgi valmistatud küpsetised maitsevad sama hästi nii veganitele kui omnivooridele. Retseptiloomes on Eva võtnud eesmärgiks teha küpsetised sellised, et sööja ei saakski aru, et tegu on vegani tootega. Kasutatav tooraine on võimalikult naturaalne ja vähe töödeldud – Eva küpsetised ei sisalda nt ei margariini, vegan toorjuustu vms.

Koolitusel valmistame:

Pähkline Baklava vaniljekreemitort
Visuaalselt efektne ja maitseüllatust pakkuv tort, mille õhuke koogipõhi on krõbedast filotainast ja pähklitest, täidiseks mahlane vaniljekreem.  

Kreemine šokolaaditort

Tumeda šokolaadi tort, mis maitseb luksuslikult siidine, samas kerge ja õhuline. See tõeliselt mahlane kook on vaid kergelt tummine ja ühele koogiviilule lisaks võetakse teinegi.

Mustikamousse tort valge šokolaadi kreemiga

Kahekihiline tort maitseküllase mandlise biskviidi ja mahlase mustikavahuga. Katteks on ilma margariinita vegan „võikreem“, mis on hästi pritsitav (nt tülle abiga).

Koolitusel räägime lisaks:

Vegani küpsetiste eripärad.

Kasutatav tooraine. 

Koolitusel valmistatavad küpsetised sisaldavad nisujahu, juhised ka gluteenivabaks küpsetamiseks.

Koolituse hind 99 eurot

Registreeri koolitusele!

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

Info 5042758 või seikluskohvik.koolitus@gmail.com

0 Shares

2 thoughts on “VEGAN TORDID JA KOOGID NAGU EHTSAS PAGARIÄRIS 03.02.2023 KELL 16.00

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga