VEGAN SUUPISTELAUD 03.06.2023 KELL 10.00

 

Kui klassikalised suupisted on kättesaadavad ja neid oskab ka kodus igaüks valmistada, siis täistaimsed ehk vegan suupisted hakkavad alles poelettidele jõudma. Tihtipeale ka peaolauale ei osata midagi peale hakitud köögivilju koos hummusega panna.

Kuidas muuta peolaud huvitavamaks? Millega uudistada sõpru, kes ei söö loomse päritoluga toitu? Kuidas serveerida suupisteid nii, et külalised uudistaksid “mis restoranist need tellitud on?”

Koolitus algab tooraine ja täistaimsete toodete tutvustamisest (kust osta ja soovitused toodete osas). Seejärel valmistame erinevaid suupisteid, serveerime neid ja lõpus toimub degusteerimine.

 

Koolitusel valmib:

  • Gruusiapärane mini lavash
  • Õhuline tartarkaste
  • Seenepasteet
  • “NoTuna” amps muretaina põhjal
  • Magusa paprika kaste
  • Peedimääre
  • “Munasalat”
  • “Juustu”muffinid päikesekuivatatud tomatitega (Gv)
  • Spinati-tofupirukas filotainast

 

Muretainast ja lavashi valmistame kohapeal.

Koolituse tulemusena oskab õppija valida sobivat toorainet täistaimsete suupistete valmistamiseks, valmistada täistaimseid suupisteid ja maitsekalt serveerida neid.

Koolitus sobib igale huvilisele.

 

Koolitust viib läbi Angelina Sorgina.
Angelina on kondiiter, hobikokk, Tordilabori asutaja, õppekavade autor ja täistaimsete retseptide looja. Tema kireks on täistaimne köök. Iga roog valmib hoole ja armastusega. Seda on näha roa välimuses ja tunda maitses. Tema retsepte leiab ajakirjas Vegan ja mini toidublogis Instagramis: https://www.instagram.com/gelchikcooks/

Hind 99 €

Hind sisaldab retsepte, töövahedeid õppeklassis, toorainet, karpe pakkimiseks, kohvi/teed (taimne piim ka olemas).

Koolitus kestab ca 4 tundi.

registreeri siin!

Lisainfo: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või helista 5042758

0 Shares

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga