SUSHI KOOLITUS 18.08.2022 KELL 17.30

Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad riisiäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on toores kala, kuid mitte alati.

 Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise  protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega.

3-3,5 -tunnise koolituse käigus õpime tegema koos Sinuga sushiriisi ja ettevalmistama toorainet ning sushidest õpime tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Uramaki ( tagurpidi suur rull), Nigiri ja Gunkan, Temaki (torbik sushi).  Kokku tuleb valmistamisel 10-12 erinevat sushit.

 Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada.

Juhendajaks on Toomas Lember kes on arvatavasti pikima töökogemusega eestlasest sushikokk. Sushiga tegeleb ta aastast 2001. Lisaks tööle sushi-kokana on ta läbi viinud lugematul hulgal sushi-koolitusi. Tema koostatud retsepte ja artikleid on avaldanud mitmed Eesti ajalehed ja ajakirjad. Esimese kodumaise oma sushi-raamatu “Sushi. Riisist rullini.” autor. Hetkel on pühendanud  sushikoolituste ja cateringide korraldamisele.

 

Koolituse hind on  69 eurot

REGISTREERI KOOLITUSELE SIIN!

 

Lisainfo: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või helista 5042758

Koolitust saab tellida ka erinevatele seltskondadele, sõpruskondadele, sünnipäevadele.

0 Shares

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.