Keedutainaküpsetised – choux au craquelin, Paris-Brest, Saint-Honoré jt
Soovid õppida valmistama keedutainast ja sellest erinevaid prantsuspäraseid küpsetisi?
Praktilisel keedutainakoolitusel teeme põhjalikult selgeks keedutaina õnnestumise nipid ja trikid.
Koolitus sobib nii algajale, kel on esmakordne kokkupuude keedutainaga, kui ka edasijõudnud küpsetajale, kel on soov end täiendada.
Koolitusel valmib palju erinevaid küpsetisi:
- gougères
- chouquettes
- krõbekattega profitroolid (choux aux craquelin)
- Paris-Brest
- Saint-Honoré
Kõik küpsetised lähevad osalejate vahel jagamisele.
Koolitus kestab 4-5h.
Juhendab: Merle Jakobson
Koolituse hind 119 eurot.
Lisainfo: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või 5042758




