Jäätis on kõigi lemmik. Isetehtud jäätis on kordades maitsvam ja tervislikum. Kas tahaksid teada, kuidas valmistada naturaalsetest toorainetest eriti maitsev jäätis?
Udu jäätisebaari meeleolukas töötoas saab ise jäätise tegemises kaasa lüüa ja tulemuse headuses veenduda. Töötuba viivad läbi Udu jäätisbaari jäätisemeistrid, kes annavad nippe ja nõu, kuidas võiks valmida üks tõeliselt maitsev käsitööjäätis. Jäätis valmib kõige värskemast ja naturaalsemast toorainest.
Osalejad jagatakse kuni 4-liikmelistesse gruppidesse, iga grupp saab valmistada ühe jäätisemaitse. Kaasame osalised jäätise valmistamise protsessi algusest lõpuni- alates koorepõhja keetmisest kuni jäätisesegu külmutamiseni. Eduelamus garanteeritud!
Töötoalised saavad sõbralikult jagada ja proovida kõikide gruppide poolt valmistatud jäätiseid ning võimalusel koju kaasa võtta.
Mida teeme ja õpime:
- Kas teed vahet mis on plombiir, jäätis,gelato, parfee, sorbett ja granita?
- Tooraine valimine ja käsitlemine
- Jäätisepõhja retseptid ja valmistamise võimalused
- Maitsete retseptid ja valmistamine
- Külmutamine
Koolituse hind sisaldab: õppematerjale, tooraine, pakend jäätise koju viimiseks.
Kestvus: 2h
Hind:
59 eurot (laps + lapsevanem)
89 eurot(2 last+ lapsevanem)
99 eurot (3 last+ lapsevanem)
12+ ei pea osalema lapsevanemaga.
Lisainfo: Grupi töötuba (kuni 15 inimest) või mobiilse jäätisebaari teenuse pakkumist (kuni 600 inimest) küsi info@udubaar.ee
Lisainfo seikluskohvik.koolitus@gmail.com või helista 5042758





