Kõigevabad koogid ja tordid 10.09.2022 kell 10.00

Ootan Sind koolitusele, kui soovid õppida kookide valmistamist ilma laktoosi, gluteeni ja valge suhkruta. Räägime nende kolme toidupiirangu eelistest, aga ka varjukülgedest, mida nii palju ei avata. Samuti räägime vegan toitumisest ning valmistame tordi agar-agariga tarretades.

Koolitus sobib Sulle kui soovid ise kodus nendest põhimõtetest lähtuvalt magustoite valmistada ja sobib ka juba professionaalsele valmistajale, kes soovib oma teadmisi laktoosi-, gluteeni-, vegan ning suhkruvaba valmistamise osas täiendada.

Koolitusel õpime:
– Kuidas valmistada ilma valge suhkruta maiustusi?
– Millised on valge suhkru asendajad ja kuidas neid kasutada?
– Millised on alternatiivid, kui on vaja valmistada kooki erisoovide järgi ning mida peab jälgima? (diabeet, gluteeni-, laktoositalumatus, veganlus)
– Mis on glükeemiline indeks ja kuidas see organismi mõjutab?

– Teooriat laktoosivaba, gluteenivaba ja valge suhkruta toitumise võimalustest, aga ka varjukülgedest, mida nii palju ei räägita.

Koolitusel valmistame:
– Beseerull kookosvahu ja marjadega
– Matcha-laimi tort
– Brownie toorkakaoglasuuriga
– Tort porgandibiskviidi ja toorjuustuglasuuriga

Koolituse kestus ligikaudu 7 tundi

Koolitaja Paula Särekanno

Koolituse hind 99 eurot.

REGISTREERI KOOLITUSELE SIIN!

0 Shares

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.