JUURETISEGA KRINGEL, STRITSEL JA VASTLAKUKLID 20.-21.01.2022

Juuretisega küpsetamine on eriline, sest tainas ei vaja kerkimiseks pagaripärmi. Kergitamise
töö teevad pikaajalise käärimise jooksul nisujuuretises sisalduvad looduslikud pärmibakterid.
Eva Pärtel pani oma nisujuuretise kasvama juba 2013. aastal ja küpsetab sellest tänaseni nii
saia kui ka teisi kohevaid pärmitainaküpsetisi, seda ilma grammigi pagaripärmita.


Juuretisetainast tehtud küpsetised maitsevad rikkalikud ning maitse kõrval on lisaboonuseks
kõhusõbralikkus.


Koolitusel valmistame:
1) Kringel. Segame taina, vormime kringli, küpsetame
2) Stritsel. Segame taina, vormime stritsli, küpsetame
3) Vastlakuklid. Segame taina, vormime, küpsetame ja täidame

Koolitusel õpid:
1) Kuidas nisujuuretist nullist kasvatada
2) Kui juuretis on valmis – kuidas seda toita ja edaspidi elus hoida
3) Millist jahu valida, millised teised tööriistad on vajalikud
4) Küpsetamine suvel vs talvel, temperatuuri olulisus
5) Mida teha juuretise ülejäägist
Soovi korral saad koju kaasa ka toimiva juuretise.

Koolitus toimub kahel päeval

Oodatud on kõik, kel vähegi huvi juuretisega küpsetamise vastu. Kuna juuretisega toodete valmistamine vajab aega, siis  koolitus on kahepäevane.

Reedel kell 16.00-19.00
Laupäeval kell 10.00-13.00

Koolituse hind 99 eurot

REGISTREERI SIIN!

Info seikluskohvik.koolitus@gmail.com  või helista 5042758

 

0 Shares

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga