GLUTEENI- JA LAKTOOSIVABAD KRINGLID JA PIRUKAD 07.04.2023 KELL 16.00

Kui soovid teha küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni  ja laktoosi sisaldavaid tooteid siis on see koolitus mõeldud just sulle.

Koolitusel valmistame gluteeni – ja laktoosivabadest koostisosadest mahlaseid soolaseid ja magusaid kringleid ning erinevate täidistega pirukaid, mida degusteerime ja jagame kaasa. 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Tooraine valik 
  • Gluteenivabade jahude kokku segamine
  • Taigna valmistamine
  • kergitamine
  • Erinevate täidiste valmistamine
  • Kringli kokku panemine
  • küpsetamine
  • Pirukate valmistamine

 

Teeme kringleid ja pirukaid:

  • singi juustu kringel
  • kana ananassi kringel
  • suvikõrvitsa juustu kringel
  • mooni martsipani kringel streusli puruga
  • vaniljekreemi šokolaadi kringel 
  • õuna kaneeli kringel valge šokolaadiga
  • Singipirukad
  • suvikõrvitsapirukad
  • kanapirukad

Koolituse maksumus 119 eurot osaleja kohta

Koolitus kestab orienteeruvalt 4 tundi.

 

REGISTREERI SIIN! 

Juhendab Katrin Riisalu Kringlikojast

0 Shares

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga