Kui soovid teha küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni ja laktoosi sisaldavaid tooteid siis on see koolitus mõeldud just sulle.
Koolitusel valmistame gluteeni – ja laktoosivabadest koostisosadest mahlaseid soolaseid ja magusaid kringleid ning erinevate täidistega pirukaid, mida degusteerime ja jagame kaasa.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Tooraine valik
- Gluteenivabade jahude kokku segamine
- Taigna valmistamine
- kergitamine
- Erinevate täidiste valmistamine
- Kringli kokku panemine
- küpsetamine
- Pirukate valmistamine
Teeme kringleid ja pirukaid:
- singi juustu kringel
- kana ananassi kringel
- suvikõrvitsa juustu kringel
- mooni martsipani kringel streusli puruga
- vaniljekreemi šokolaadi kringel
- õuna kaneeli kringel valge šokolaadiga
- Singipirukad
- suvikõrvitsapirukad
- kanapirukad
Koolituse maksumus 119 eurot osaleja kohta
Koolitus kestab orienteeruvalt 4 tundi.
Juhendab Katrin Riisalu Kringlikojast







