Soovid õppida valmistama pilkupüüdvaid ja imemaitsvaid marjadega makroonikooke ning erikujulisi ja -värvilisi makroone? Sellel makroonikoolitusel võtame ette veidi keerulisemate makroonide tegemise. Koolitus sobib seega edasijõudnud makrooniküpsetajale, kel on huvi end täiendada. Oodatud on aga ka algajad, kuna teeme samm-sammult selgeks makrooniteo põhitõed.
Koolituse teemad:
- Tooraine ja töövahendid
- Eri liiki beseed
- Erinevad makroonitäidised
- Erikujuliste ja -värviliste makroonide pritstehnika
- Makroonide küpsetamine, täitmine, kaunistamine ja säilitamine
Koolitusel valmistame eri sorti makroone, mis lähevad osalejate vahel jagamisele.
Koolitus kestab 4h.
Koolituse hind 99.00
Koolitaja: Merle Jakobson
Merle töötab kondiitrina, olles omandanud kondiitridiplomi Le Cordon Bleu kokakoolist Pariisis. Seejärel on Merle end kondiitrialaselt täiendanud erinevates meistriklassides, näiteks selliste nimekate kondiitrite käe all ja sellistes kondiitrikoolides nagu Le Cordon Bleu London, Guillaume Mabilleau, Christophe Renou, Hans Ovando, Dinara Kasko, Polly Kosheleva, Aleksandr Trofimenkov (Kica International Culinary Academy), Chocolate Academy, Kirsten Tibballs (Savour School) jt.
Tartus, Tähtveres tegutsevas väikeses kondiitriäris Merlette (merlette.ee) valmivad eritellimusel tordid, koogid ja muud prantsusepärased maiustused. Tähtvere õunaõue- ja õunaõiepäevade raames avab Merle traditsiooniliselt oma populaarse kodukohviku. Paralleelselt küpsetamisega on Merle nautinud ka erialaste avalike ja privaatkoolituste läbiviimist, esialgu koduköögis, kuid 2021. aasta sügisest alates ka Tartu Rahvaülikoolis. 2022. aasta sügisest alustab Merle koolitamist ka Tallinnas ning asub lisaks õppima toiduainete tehnoloogiat Eesti Maaülikoolis.
Info: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või 5042758




