Tervislikud jõulumaiused 05.12.2020 kell 10.00

Koolitusel valmistame ilma tavalise suhkruta magustoite, mida on jõuluperioodil hea serveerida perele või valmistada kingituseks. Vaatame sisse erinevate toitumispiirangute tingimustesse ja õpime, kuidas valmistada küpsetisi erisoovidele vastavalt. Räägime diabeedist, gluteeni- ja laktoositalumatusest ning veganlusest.

Paula Särekanno on Pere ja Kodu ajakirja retseptitoimetaja, toidublogi ruubik.ee eestvedaja ja toiduentusiast. Tervisetoidu fännina on Paula juba 8 aastat süvenenult täiendanud end glükeemilise indeksi toitumise teemadel ning lisaks läbinud toidukoolitusi Dubais ja Prantsusmaal.

Koolitusel õpime:
Kuidas valmistada ilma tavalise suhkruta maitseküllane piparkoogitainas?
Millised on valge suhkru asendajad ja kuidas neid kasutada?
Mida peab jälgima, kui küpsetad inimesele kellel on diabeet, laktoosi- või gluteenitalumatus?
Mis on glükeemiline indeks ja kuidas see organismi mõjutab?

Koolitusel valmistame:
Piparkoogitainas
Looduslike maitseainetega värvitud piparkoogiglasuurid (4)
Pühade Brita
Vegan jõulutrühvlid

Koolitus kestab orienteeruvalt 4 tundi. Hind sisaldab töövahendeid, koolituse retsepte koos juhistega paberkandjal, kohv/tee ja kohapeal valmistatud maiustusi.

Koolituse tasu 65 eurot. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

REGISTREERU SIIN!!!

Palun ole koolitusele tulles vastutustundlik ning haigustunnuste ilmnemisel jää koju.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares