Tartid ja tartaletid 20.01.19 kell 12.00

Eesmärk: Õppetöö tulemusena on õppijad teadlikud ja huvitatud tartide ja tartalettide valmistamise teooria osas. Samuti laienevad õppijate praktilised oskused nimetatud küpsetiste valmistamisel.

Õppetöö ülesehitus: Koolitus algab liivataigna valmistamise teooriaga tutvumisega, millele järgneb praktika – ühiselt valmistatakse liivataigent ning sellest omakorda korvikesed. Seejärel valmistatakse üheskoos täidised ning kaunistatakse tooted. Valmistatakse:

  • Troopilised tartaletid
  • Vaarika-šokolaadi tartaletid
  • Mustika tart
  • Mustasõstra tartaletid
  • Cappuccino-tsitruse tart

Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised teadmised.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • toodete dekoreerimine;
  • valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.

Õpiväljundid: Õpilane on saanud täieliku ülevaate tartide ja tartalettide valmistamise teooriast. Õpilane on arendanud järgmisi oskusi: liivataigna tegemine, korvikeste küpsetamine, täidiste valmistamine, sh ganache, keedukreemid, compote, financier, mousse, namelaka. Toodete dekoreerimine.

Õpitoa hind 85 eur. Hind sisaldab materjali, töövahendeid ja kohvi/teed. Koolituse tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel. Koolituse kestvus umbes 6h.
Koolitaja Olga Kaju.
REGISTREERU SIIN!
Lisainfo edith@seikluskohvik.ee

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis!

5 Shares