TEMPURA SUSHI KOOLITUS 24.03.2023 KELL 17.00

Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala ning ka california ja philadelphia rullid. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad riisiäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises on lisaks kalale ka tihti marineeritud jm meile harjumatud toorained, sest sushi Jaapanis ja sushi Eestis on tegelikult kaks erinevat rooga.

Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost,* toorainetest ning sushi valmistamise  protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega.

2-2,5 -tunnise koolituse käigus õpime tegema koos Sinuga sushiriisi ja ettevalmistama toorainet. Sushidest õpime tegema:

  • Tempura sushi
  • Sushipitsat.

Koolitus  kestab 2.5h

Teemad mida käsitleme:

  • kust on tempura pärit?
  • kuidas Jaapanis seda tehakse?
  • erinevad tempura stiilid meil
  • taigna ja paneeringu variandid
  • mida kasutada tempura sushi sees?
  • kastme ideed
  • serveerimine
  • krõbe mini sushipitsa

teeme koos 10tk tempurat ja krõbeda sushi minitordi

5tk uramaki (lõhe, lumekrabi, toorjuust, magus paneering, tsilli-majoneesi kaste)

5tk maki (krõbe kana, jääsalat, toorjuust, teriyaki kaste)

krõbe mini sushipitsa (avokaado, toorjuust, lõhe, jaapani majonees, kalamari)

Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada.

Juhendajaks on sushimeister Maria Lilje, kes on lõpetanud Tallinna Ülikooli Lähis-Ida ja Aasia Kultuuriloo eriala Jaapani suuna, õppinud ka Tokyo keiserlikus Gakushuin Kolledžis ja lõpetanud ka kokana Tallinna Teeninduskooli. Praegu tegutseb privaatkoolituste ja cateringidega ning edendab Jaapani kultuuri Eestis läbi mitmete organisatsioonide.

Koolitusi on korraldanud Maria juba 15a. (üle 300) ja tema plussideks on lõbus meel, palju põnevaid fakte ning huvitavaid lugusid oma rahvusvahelisest elust ja rohketest reisidest. Hariv ja põnev aeg garanteeritud!

 

iilid meil

  • taigna ja paneeringu variandid
  • mida kasutada tempura sushi sees?
  • kastme ideed
  • serveerimine
  • krõbe mini sushipitsa

teeme koos 10tk tempurat ja krõbeda sushi minitordi

5tk uramaki (lõhe, lumekrabi, toorjuust, magus paneering, tsilli-majoneesi kaste)

5tk maki (krõbe kana, jääsalat, toorjuust, teriyaki kaste)

krõbe mini sushipitsa (avokaado, toorjuust, lõhe, jaapani majonees, kalamari)

Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada.

Juhendajaks on sushimeister Maria Lilje, kes on lõpetanud Tallinna Ülikooli Lähis-Ida ja Aasia Kultuuriloo eriala Jaapani suuna, õppinud ka Tokyo keiserlikus Gakushuin Kolledžis ja lõpetanud ka kokana Tallinna Teeninduskooli. Praegu tegutseb privaatkoolituste ja cateringidega ning edendab Jaapani kultuuri Eestis läbi mitmete organisatsioonide.

Koolitusi on korraldanud Maria juba 15a. (üle 300) ja tema plussideks on lõbus meel, palju põnevaid fakte ning huvitavaid lugusid oma rahvusvahelisest elust ja rohketest reisidest. Hariv ja põnev aeg garanteeritud!

Koolituse hind 69 eurot, HIND KAHELE 99.00

Registreeri koolitusele!

Info: 5042758 või seikluskohvik.koolitus@gmail.com

Koolitus saab tellida ka erinevatele seltskondadele, sünnipäevadele ja muudeks üritusteks. Küsi pakkumine!

0 Shares