Šokolaadist lillede õpituba- Elena Grineva 24-25.01.2020 kell 10.00

Mida kõike välja ei mõelda! Elena Grineva teeb šokolaadist lilli ja mitte lihtsalt lilli, vaid äärmiselt tõetruu välimusega lilli. Iga detail neis lilledes on söödav!!!

Programm

Belgia šokolaadist  voolimismassi valmistamine.

Tehakse  tööd kolme tüüpi šokolaadiga-valgega ja
kahte tüüpi tumeda šokolaadiga.

Tutvute tööks vajalike töövahenditega.
Tutvute kahekordse värvi kandmise tehnikaga ja valmistate lilli selle
tehnikaga.

-Tutvute õigete  lillede toonimise tehnikaga.

Uue tehnikaga lille kroonlehtede valmistamisel.

Õpetatakse kuidas valmistada täidisega ja “üllatusega”
lillealust.

Teeme roose, pojenge, daaliat, krüsanteemi, kallat ja teeme neist buketti.

Šokolaadililled ei sisalda mittesöödavaid elemente. Nad võivad olla iga tordi kaunistuseks ja samuti
ilusaks ja maitsvaks kingituseks. Koolitus on praktiline.
Sobib nii algajatele  ja kui ka professionaalidele. Kursuse lõppedes antakse välja sertifikaat. Enda valmistatud buketid saavad õpilased  koju kaasa.

Koolitus toimub vene keeles, tõlgitakse eesti keelde.

Koolitus kogumaht  24 akadeemilist tundi

Koolituse hind 425 eur. Broneerimistasu 125 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!!!

Tasu sisaldav õppevahendeid, lõunasööki ja teed/kohvi.

REGISTREERU SIIN!!!

Õppekava

  1. Õppekava nimetus- Šokolaadist lillede valmistamine
  2. Õppekava rühm- Toiduainete töötlemine
  3. Õpiväljund- Õpilane õpib valmistama šokolaadist erinevaid lilli
  4. Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused- Õpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp- šokolaadist lillede tegemist õppida soovivad isikud.
  5. Õppe kogumaht- 24 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne, 23 ak/h praktika
  6. Eesmärk- Õpilane on aru saanud šokolaadist lillede valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas- valmistades šokolaadikreemi ja valmistades neist erinevaid lilli, nagu roos, daalia, krüsanteem ja pojeng.
  7. Õppe sisu- Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika.

Iga inimene valmistab Belgia šokolaadist voolimismassi.

See järel valmistab iga õpilane erinevaid lilli

  • Roos
  • Pojeng
  • Krüsanteem
  • Daalia
  • Kalla

Õppetöö lõpus toimub šokolaadist voolimismassist valminud lillede esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud lilli ja arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Šokolaadist voolimismassiks sobiv tooraine
  • Õigete töövahendite ja -võtete kasutamine
  • Peamised vead ja nende vältimine
  • Valminud lillede visuaalne analüüs
  1. Õppekeskkonna kirjeldus- Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled ja tooraine.
  2. Õppematerjalide loend- Koolitaja poolt koostatud materjalid.
  3. Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid- Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist-õigete töövahendite ja -võtete kasutamist.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad               korrektsed šokolaadist voolimismassist lilled, väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

  1. Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus- Praktilise õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis!

0 Shares