Šokolaadiga töötamine ja käsitöö trühvlid 12.01.19 kell 9.00

Eesmärk: Õppetöö tulemusena on õppijad saanud põhioskused šokolaadiga töötamiseks ja trühvlite valmistamise põhiteadmised.
Õppetöö ülesehitus:
Koolituse esimeses pooles valmistatakse üheskoos trühvlite täidised ning toimub lühike teoreetiline loeng šokolaadi tundmaõppimiseks, loeng keskendub alljärgnevatele teemadele: tooraine valik, töövõtted ja lõpptoodangu säilitamine. Koolituse teine pool on praktiline ning keskendub šokolaadiga töötamisele – õppijad tempereerivad šokolaadi ja katavad sellega trühvlite sisud ning valmistavad lihtsamad dekoratsioonid.
Valmistatakse:

  • Kirsi ja kohvi trühvlid
  • Sidrunitrühvlid
  • Kreeka pähkli trühvlid
  • Piparkoogitrühvlid
  • Granadilli trühvlid
  • Koorelikööri kommid
  • Vaarikatrühvlid
  • Pistaatsiatrühvlid

  

Õppetöö lõpus toimub valminud trühvlite esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud trühvleid ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised teadmised.
Koolitusel käsitletavad teemad:

  • šokolaadiga töötamise põhitõed;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • tempereerimine;
  • šokolaadidekoratsioonid;
  • trühvlid ja nende dekoreerimine.

Õpiväljundid: Õpilane on saanud täieliku ülevaate šokolaadiga töötamise ning trühvlite valmistamise teooriast. Õpilane on arendanud järgmisi oskusi: šokolaadi tempereerimine, šokolaadikreemi valmistamine, töötamine kommivormidega, trühvlite katmine ja dekoreerimine.
REGISTREERU SIIN!
Õpitoa hind 130 eur. Koolituse hind sisaldab materjale, töövahendeid, lõunat ja kohvi/teed. Koolituse tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel. Koolituse kestvus 8h.
Lisainfo edith@seikluskohvik.ee
Koolitaja Olga Kaju.

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis!

8 Shares