Sefiirist lilled tordil 21.11.2021 kell 10.00

Sefiiritort on lihtne ja klassikaline aga kindlasti ei tähenda see seda, et see ei võiks olla iga peolaua pilgupüüdja.

       

Sefiiritordi  kaunistame  järgmiste lilledega:

  • suured roosid
  • väikesed roosid
  • pojeng( kinnine ja lahtine)
  • hortensia
  • rukkilill
  • võilill
  • moon
  • nartsiss
  • anemoon
  • ranunculus
  • karikakar
  • kaktused
  • orhideed
  • gerbera
  • krüsanteem
  • kalla
  • võõrasema

Koolitus kestab 7-8h. Iga õpilane saab oma tordi peale koolitust kaasa.

Koolitaja Olga Sturm

Koolituse hind 150 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel! Hind sisaldab töövahendeid, toorainet, kohvi/teed, kergemat lõunat ja pakendit tordi koju viimiseks.

REGISTREERU SIIN!!!

1 Õppekava nimetus Sefiirist lilled tordil
2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid Õpilane on saanud uusi teadmisi, oskusi ning retsepte, et valmistada sefiirist erinevaid lilli
4 Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused Õpingute alustamise tingimused puuduvad. Varasemad kondiitrialased teadmised ei ole vajalikud.

Sihtgrupp – kõik, kellel huvi valmistada sefiirist lilli

5 Õppe kogumaht 10 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 9 ak/h praktika.
6 Õppe sisu Koolitus on üles ehitatud sellisel viisil, et põimitud on teoreetiline loeng ning praktika. Sefiirist lilli tehakse üheskoos, koolitaja ettenäitamisel ja juhendamisel. Valmivad lilled

  • suured roosid
  • väikesed roosid
  • pojeng( kinnine ja lahtine)
  • hortensia
  • rukkilill
  • võilill
  • moon
  • nartsiss
  • anemoon
  • ranunculus
  • karikakar
  • kaktused
  • orhideed
  • gerbera
  • krüsanteem
  • kalla
  • võõrasema

Koolitusel arutletakse muulugas läbi erinevad koostisosad ning mida nende puhul silmas pidada perfektse tulemuse saavutamiseks.

Õppetöö lõpus toimub valminud tordi esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud lilli ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised baasteadmised.

Koolitusel käsitletavad teemad:

ü   valmistamiseks sobiv tooraine;

ü  õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

ü  peamised vead ja nende vältimine;

7 Õppekeskkonna kirjeldus Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
8 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid.
9 Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

10 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus Kondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi. Praktiline õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares