Richard Hawke-gluteenivaba, laktoosivaba ja vegan kontseptsioon 22-24.05.2020 kell 9.00

Richard Hawke tutvustab teile uut lähenemist moodsatele kondiitrimaailma trendidele.

Tervislik lähenemine ilma, et maitses järeleandmisi tehakse. Eesmärgiks- vähem suhkrut, vähem rasva, laktoosivaba,munata, gluteenivaba, innovatiivsed maitsed ja hämmastavad tekstuurid.

  • Õpid kasutama gluteenivabu koostisosi baasretseptides, et luua erinevaid tekstuure-biskviit, muretaigen, krõbedik, keedutaigen
  • Vegan dessertide tehnoloogia- vegan besee, kreemid pralineeja šokolaadi baasil
  • Muudame su olemas olevad retseptid gluteeni- ja laktoosivabaks
  • Kergemad vahud(tekstuur ja vähentaud rasvasisaldus), erinevate tekstureerivate ainete ja tahnikate kasutamine
  • Kuidas aitab inuliin retseptides sisalduvat suhkrut ja rasva vähendada
  • Retseptide parem mõistmine ja õppimine, kuidas neid oma vajadustega kohandada

Koolituse programm

Esimene päev-

  • Teooria+ demostratsioon. Sissejuhatus kondiitritoodete põhialustesse:klassikaliste ja allergeensete (gluteenivaba, laktoosivaba) kondiitritoodete erinevuste mõistmine. Degusteerimine- vaatleme, maitseme ja võrdleme tooteid; Küsimused ja vastused.

Teine  ja kolmas päev-

  • Praktiline koolitus.Koolitaja juhendamisel õpivad õpilased tegema gluteenivabu, laktoosivabu ja vegan desserte. Vähendatud suhkru- ja rasvavabad või täiesti suhkruta retseptid.

Koolituse hind 695 eur. Broneerimistasu 155 eur.

Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

Koolituse hind sisaldab materjale, toorainet, lõunasööki ja kohvi/teed.

Koolitus toimub inglise keeles, tõlgitakse eesti ja vene keelde.

REGISTREERU SIIN!!!

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares