Pulgakoogid 05.02.2022 kell 12.00

Laste sünnipäevaks, temaatiliseks õhtuks või lihtsalt nautimiseks – Pulgakook on selleks loodud! Koolitusel valmistame vahvaid pulgakooke!

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Võibiskviittaina valmistamine (valge, šokolaadi, pistaatsia, sarapuupähkli, mandli)
  • Ümmargused pulgakoogid (pistaatsia, šokolaadi…)
  • Jäätisekujulised pulgakoogid (passioni, kirsi, vaarika-pistaatsia, passioni-vaarika…)
  • Glasuurimine, kaunistamine

 

Kõiki neid tooteid valmistame meeskonnatööna, et saaks ikka palju erinevaid pulgakooke tehtud. Uued oskused, retseptid, tehnoloogiline õppematerjal  ja küpsetatud tooted koju kaasa!

Oodatud on kõik, kel vähegi huvi!  Osalustasu 85.- €. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

REGISTREERU SIIN!!!

1Õppekava nimetus-Pulgakoogid

2Õppekava rühmToiduainete töötlemine

3Õpiväljundid

Õpilane valmistab erinevate täidistega korrektseid pulgakooke

4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused-Õpingute alustamise tingimused puuduvad.

Sihtgrupp – pulgakookide tegemist õppida soovivad isikud.

5Õppe kogumaht 7 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 6 ak/h praktika.

6EesmärkÕpilane on aru saanud pulgakookide valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades pulgakooke ja nende täidiseid

7Õppe sisu-Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab erinevad pulgakooke. Valmistatakse:

  • Võibiskviittaina valmistamine (valge, šokolaadi, pistaatsia, sarapuupähkli, mandli)
  • Ümmargused pulgakoogid (pistaatsia, šokolaadi…)
  • Jäätisekujulised pulgakoogid (passioni, kirsi, vaarika-pistaatsia, passioni-vaarika…)
  • Glasuurimine, kaunistamine

Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud pulgakooke ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

ü  pulgakookide valmistamiseks sobiv tooraine;

ü  õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

ü  peamised vead ja nende vältimine;

ü  dekoratsioonid;

ü  valminud pulgakookide struktuuri ja maitse analüüs.

8Õppekeskkonna kirjeldus-Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.

9Õppematerjalide loend-Koolitaja poolt koostatud materjalid.10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi. Praktiline õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

Sa ei pea kaasa võtma mitte midagi! Kõik vajalikud materjalid, töövahendid, põlled, pakendid on meie poolt.

Juhendaja:
Lilija Suburg on eelkõige suure kirega pagar. Lilija on Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitri eriala kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Lilijal on meisterpagari ja täiskasvanute koolitaja 5. taseme kutsekvalifikatsioon ning 2016 aastal valiti Lilija täiskasvanud õppija nädala raames Tartumaa aasta koolitajaks.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares