Suupistecatering`i teenust pakkuva ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik ja kokk Tiia Meituse käe all valmivad erinevad pidulikud suupisted.
Valmivad erinevad suupistete alused – küpsised, topsid ning suupisted filotaignaga. Põhitoorained on näiteks pardifilee, forell, kitsejuust, kanasüdamed, rebitud veiseliha, heeringas, verivorst.
•Feta-jõhvikarull
•Kanatiivast lollipop
•Makrellishot
•Kanasüdamed salatipadjal
•Veisepõsk punasesibulamarmelaadiga
•Pardifilee tomatimoosi ja maapirnikrõpsuga
•Heeringatartar punapeedi ja musta leivaga
•Graaviforell avokaadokreemiga filotorbikus
•Filopirukad
•Brulee juustukoogikesed
Käsitleme viit lihtsalt punkti, mida tasuks suupistete valmistamisel järgida. Need on värvide tasakaal, erinevad kujud, tekstuur, maitsed ja suupiste suurus.
Koolituse hind 159 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!
Koolituse kestvus 7h
Koolituse eesmärk on erinevate suupistelaudade mitmekesisus, apetiitsus ja väljapanku presenteerimine.
Koolituspäeva lõpus toimub valminud suupistete esitlus ja
degusteerimine, mille käigus analüüsitakse valminud suupisteid ja
arutletakse veelkord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.
Lisainfo: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või 5042758
Kohtumiseni Seikluskohvikus!







