Pidulik suupistelaud 09.09.2020 kell 10.00

Kaunilt esitletud suupisted annavad igale perenaisele suurepärase võimaluse särada, pakkudes külalistele erinevaid maitseid, tekstuure ja värve.

 

Koolituse käigus valmib üks magus ja kümme soolast suupistet.

Valmivad erinevad  suupistete alused – küpsised, topsid ning suupisted filotaignaga. Põhitoorained  on näiteks pardifilee, forell, kitsejuust, kanasüdamed, rebitud veiseliha, heeringas, verivorst.

•Feta-jõhvikarull

•Kanatiivast lollipop

•Makrellishot

•Kanasüdamed salatipadjal

•Veisepõsk punasesibulamarmelaadiga

•Pardifilee tomatimoosi ja maapirnikrõpsuga

•Heeringatartar punapeedi ja musta leivaga

•Graaviforell avokaadokreemiga filotorbikus

•Filopirukad

•Brulee juustukoogikesed

Käsitleme viit lihtsalt punkti, mida tasuks suupistete valmistamisel  järgida. Need on värvide tasakaal, erinevad kujud, tekstuur, maitsed ja suupiste suurus.

Koolituse hind 125 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

REGISTREERU SIIN!!!

Koolitust viib läbi Tiia Meitus. Tiia omab koka 4. taseme kutsekvalifikatsiooni ja on oma ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

11 Shares