Pidulik suupistelaud -Vabariigi aastapäeva eri 09.02.2020 kell 10.00

Kaunilt esitletud suupisted annavad igale perenaisele suurepärase võimaluse särada, pakkudes külalistele erinevaid maitseid, tekstuure ja värve.

    

Koolituse käigus valmib üks magus ja kümme soolast suupistet.

Valmivad erinevad  suupistete alused – küpsised, topsid ning suupisted filotaignaga.

Kasutame Eesti köögile omaseid põhitooraineid nagu kilu, räim, kartul,
sealiha. kanaliha jm.
Koolituse käigus valmib 1 magus ja 9 soolast suupistet, näiteks Luksuslik
kanamaksapatee, Sealihaterriin, Lõhetimbaalid jm. Valmistame majoneesi ja
soolaseid kreekereid.

Käsitleme viit lihtsalt punkti, mida tasuks suupistete valmistamisel  järgida. Need on värvide tasakaal, erinevad kujud, tekstuur, maitsed ja suupiste suurus.

    

Koolitust viib läbi Tiia Meitus. Tiia omab koka 4. taseme kutsekvalifikatsiooni ja on oma ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik.

Koolituse hind 125 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

Koolituse hind sisaldab töövahendeid, toorainet ja kohvi/teed.

Koolituse kestvus 10.00-16.00

REGISTREERU SIIN!!!

1 Õppekava nimetus Pidulik suupistelaud
2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid Õpilane valmistab peolauale soolaseid ja magusaid suupisteid
4 Sihtgrupp ja õpingute
alustamise tingimused
Õpingute alustamise tingimused puuduvad.
Sihtgrupp – kõik, kes soovivad õppida valmistama pidulikke
suupisteid
5 Õppe kogumaht 7 akadeemilist tundi, sh 1ak/h auditoorne õpe, 6 ak/h praktika
6 Eesmärk Erinevate peolaudade suupistevaliku mitmekesistamine ning
oskus suupisteid apetiitselt presenteerida.
7 Õppe sisu Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika –
õppijad jagunevad gruppidesse ning valmistavad etteantud
retseptide alusel soolaseid ja magusaid suupisteid.
Koolituse käigus valmivad:
✓ Feta-jõhvikarull
✓ Kanatiivast lollipop parmesanikrõpsul
✓ Makrellishot
✓ Kanasüdamed salatipadjal
✓ Veisepõsk punasesibulamarmelaadiga
✓ Pardifilee tomatimoosi ja maapirnikrõpsuga
✓ Heeringatartar punapeedi ja musta leivaga
✓ Graaviforell avokaadokreemiga filotorbikus
✓ Verivorsti-pohla filopirukad
✓ Brulee juustukoogikesed
Koolituspäeva lõpus toimub valminud suupistete esitlus ja
degusteerimine, mille käigus analüüsitakse valminud suupisteid ja
arutletakse veelkord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Kvaliteetse tooraine valik
Õiged töövõtted
Erinevate suupistete suurus, vorm, struktuur ja
presentatsioon.
8 Õppekeskkonna kirjeldus Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud
õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud
töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid õppetöö käigus
valminud suupistete kaasavõtmiseks.
9 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid.
10 Lõpetamise tingimused ja
väljastatavad dokumendid
Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%.
Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete
töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud
toodete korrektsust.
Osalejatele, kes on osalenud õppetöös ettenähtud mahus,
kasutanud õigeid töövõtteid ning valmistanud korrektsed tooted,
väljastatakse tunnistus.
Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa
õppetööst, väljastatakse tõend.
11 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse
kirjeldus.
Kokk tase 4 kutsekvalifikatsioon. Suupistecatering`i teenust
pakkuva ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik ja kokk.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares