Võtame teemaks besee ja teeme põhjalikult selgeks, kuidas küpsetada Pavlovat, mis ei pragune ja jääb ahjus valgeks ning kuidas meisterdada õhulist beseerulli ja seda rullida.
Valmistame granadillikreemi ja vahukreemiga pisi-Pavlovad ning astelpajuvõide ja Chantilly’ga beseerulli. Vastuse saavad kõik besee-alased küsimused.
Koolituse teemad:
- Prantsuse besee valmistamise tehnoloogia
- Besee pritsimine ja küpsetamine
- Astelpaju- ja granadillivõide ning Chantillyvalmistamine
- Pavlova ja beseerulli kaunistamine
Koolitus kestab 4h.
Koolituse hind 99.00
Koolitaja: Merle Jakobson
Merle töötab kondiitrina, olles omandanud kondiitridiplomi Le Cordon Bleu kokakoolist Pariisis. Seejärel on Merle end kondiitrialaselt täiendanud erinevates meistriklassides, näiteks selliste nimekate kondiitrite käe all ja sellistes kondiitrikoolides nagu Le Cordon Bleu London, Guillaume Mabilleau, Christophe Renou, Hans Ovando, Dinara Kasko, Polly Kosheleva, Aleksandr Trofimenkov (Kica International Culinary Academy), Chocolate Academy, Kirsten Tibballs (Savour School) jt.
Tartus, Tähtveres tegutsevas väikeses kondiitriäris Merlette (merlette.ee) valmivad eritellimusel tordid, koogid ja muud prantsusepärased maiustused. Tähtvere õunaõue- ja õunaõiepäevade raames avab Merle traditsiooniliselt oma populaarse kodukohviku. Paralleelselt küpsetamisega on Merle nautinud ka erialaste avalike ja privaatkoolituste läbiviimist, esialgu koduköögis, kuid 2021. aasta sügisest alates ka Tartu Rahvaülikoolis. 2022. aasta sügisest alustab Merle koolitamist ka Tallinnas ning asub lisaks õppima toiduainete tehnoloogiat Eesti Maaülikoolis.
Lisainfo: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või +372 5042758


