See Jaapanist pärit toorjuustukook üllatab oma õhulisuse ja kergusega. Erinevalt meile teadaolevast juustukoogist ei ole sellel küpsisepõhja ning selle sisu on kerge ja õhuline meenutades sufleed.
Koolitusel valmistab iga koolitusel osalenu oma koogi ja kaunistab selle, sh:
- Valmistame koos juustukoogi taina: kuumutamine, vahustamine, segamine
- Küpsetame koogi veevannis
- Kaunistame
Samuti räägime:
- Millist toorainet valida
- Millist koogivormi selle koogi jaoks kasutada
- Sagedasemad vead Jaapani juustukoogi tegemisel ja kuidas neid ennetada
Kestvus: 3-4 tundi
Koolitaja: menukate kokaraamatute autor ja Perenaise Pagariäri eestvedaja Eva Pärtel
Koolituse hind 79 eurot osaleja kohta
Lisainfo: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või helista 5042758




