Nostalgiline külmlaud 13.02.2022 kell 10.00

Maitsed võivad küll ajas muutuda, kuid klassikud jäävad…
Koolitusel valmivad läbi aegade kestma jäänud külmlaua toidud, mis on olnud
peolaudadel lemmikud, olenemata sööjate vanusest, soost või poliitilistest
vaadetest.

  

•Koha punases marinaadis
•Koha heledas marinaadis
•Paneeritud liha marinaadis
•Kamara-hakkrulaad
•Ahjus küpsenud kanamaksapasteet
•Kokteilsalat Kasukas
•Salat Olivier
•Seakeel tarrendis vutimuna ja hernestega
•Täidetud munad
•Singirullid juustu-küüslaugutäidisega
•Rullbiskviit

Koolituse hind 145 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

REGISTREERU SIIN!!!

1 Õppekava nimetus Nostalgiline külmlaud
2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid Õpilane valmistab peolauale soolaseid ja magusaid suupisteid
4 Sihtgrupp ja õpingute
alustamise tingimused
Õpingute alustamise tingimused puuduvad.
Sihtgrupp – kõik, kes soovivad õppida valmistama pidulikke
suupisteid
5 Õppe kogumaht 10,5 akadeemilist tundi, sh 1,5ak/h auditoorne õpe, 9 ak/h praktika
6 Eesmärk Erinevate peolaudade suupistevaliku mitmekesistamine ning
oskus suupisteid apetiitselt presenteerida.
7 Õppe sisu Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika –
õppijad jagunevad gruppidesse ning valmistavad etteantud
retseptide alusel soolaseid ja magusaid suupisteid.

Koolituspäeva lõpus toimub valminud suupistete esitlus ja
degusteerimine, mille käigus analüüsitakse valminud suupisteid ja
arutletakse veelkord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Kvaliteetse tooraine valik
Õiged töövõtted
Erinevate suupistete suurus, vorm, struktuur ja
presentatsioon.
8 Õppekeskkonna kirjeldus Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud
õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud
töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid õppetöö käigus
valminud suupistete kaasavõtmiseks.
9 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid.
10 Lõpetamise tingimused ja
väljastatavad dokumendid
Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%.
Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete
töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud
toodete korrektsust.
Osalejatele, kes on osalenud õppetöös ettenähtud mahus,
kasutanud õigeid töövõtteid ning valmistanud korrektsed tooted,
väljastatakse tunnistus.
Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa
õppetööst, väljastatakse tõend.
11 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse
kirjeldus.
Kokk tase 4 kutsekvalifikatsioon. Suupistecatering`i teenust
pakkuva ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik ja kokk.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares