Nina Tarasova 4-6.12.2020 kell 10.00

Kondiiter Nina Tarasoval on lisaks kondiitriharidusele ja pidevalt kasvavale õpetajakogemusele ka kahes erinevas valdkonnas kõrgeima hariduse diplomid. Nina lõpetas väljapaistva diplomiga Kõrgema Kulinaariakooli Alain Ducasse linnas Yssingeaux ENSP (Ecole Nationale Superieure de la Patisserie). Sellest ajast alates on ta  oma oskusi pidevalt täiendanud.

Ta naaseb igal aastal Euroopasse, et läbida koolitusi mõnes mainekaimas kondiitrikoolis.  Lisaks kondiitritööstuse tippkonsultantide hulka kuulumisele, kuulub talle ka palju muid olulisi kvalifikatsioone.

Nagu näiteks:

•  Prantsuse ettevõtte «Life Is a Game» suursaadik (peakokkade vormiriietus); Belgia šokolaadi suursaadik “Cacao Barry”; Professionaalse köögitarve Bergner suursaadik; Ravifruudi suursaadik ja Sosa koostisosade suursaadik.

• arvukate kutsevõistluste liige

• kondiitritoodete valmistamise konsultant

• kondiitritööstuste veergude autorid Venemaa ja rahvusvahelistes ajakirjades.

• nomineeritud kulinaariaraamatu «On the road from caramel plates» (Ozon.Ru – bestseller) autor Gourmand World Cookbook Awards 2016. aasta auhinna saamiseks Hiinas « the best book about French cuisine 

• Silikoonvormide (koos Itaalia «Silikomartiga») ja tema enda disainitud metallraamide autor

Tegemist on 3 päevase demokoolitusega!

Koolituse kava

” Mystic”

Pähklibiskviit niisutatud apelsinisiirupiga, mandli-apelsini croquant, apesinitarretis, pralineekreem piimašokolaadiga, piimašokolaadi glaze.

«Moonlight Sonata» Winter

Metsapähklibiskviit meega, hautatud karamelli õunad, iiris, karamelli šokolaadi ja pähklipralinee, peegelglasuur

Millefelleon

Pähklibiskviit, lehttaigen “Inversée”, keedukreem, vaniljevaht

 

“Chocolate espresso”

Metsapähkli sablee Breton, metsapähklibiskviit, “rõstitud” ganache, kohvi mousse, vahustatud kohvi ganache koos piimašokolaadiga, kohvi glaze.

Koogike “Baba au rhum”

brioche Cointreau siirupiga, kuivatatud puuviljad, pate sablee , veriapelsini mousse koos karamelli ja Cointreauga.

Koogike “Carrot” gluteenivaba

Krõbeda riisi põhjal, tumeda šokolaadi ja pralinee pasta, gluteenivaba porgandibiskviit, porgandimarmelaad, valge šokolaadi ja kitsejuustu kreem, vanilje mousse valge šokolaadiga, porgandikrõpsud, makroonid porgandimarmelaadi, apelsini, karri, kardemoni ja espelette pipraga.

Koogike “Brownie” (Vegan)

Brownie biskviit, mango karamell, õhuline šokolaadi ganache, šokolaadi mousse.

Koogike “Chocolate, caramel, Baileys”

Šokolaadibiskviit, cremeux tumeda šokolaadiga, soolakaramell vaniljega, Baileyse mousse.

Tart «banana and coffee»

Carrot teacake with rum and vegan passion fruit mayonnaise

Koolituse hind 455 eur. Broneerimistasu 155 eur.

Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

Koolituse hind sisaldab retsepte, lõunasööki ja kohvi/teed.

Koolitus toimub vene keeles ja tõlgitakse eesti keelde.

REGISTREERU SIIN!!!   

1 Õppekava nimetus Desserdikoolitus Nina Tarasova
2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid Õpilane on saanud uusi teadmisi, oskusi ning retsepte prantsuse kondiitri-valdkonnast.
4 Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused Õpingute alustamise tingimused puuduvad. Varasemad kondiitrialased teadmised ei ole kohustuslikud, aga on soovituslikud.

Sihtgrupp – prantsuse kondiitrikunsti huviga isikud.

5 Õppe kogumaht 36 akadeemilist tundi
6 Õppe sisu Koolitus on üles ehitatud sellisel viisil, et põimitud on teoreetiline loeng ning praktilised harjutused erinevate populaarsete prantsuspäraste kondiitritoodete osas. Valmivad desserdid:

Pähklibiskviit niisutatud apelsinisiirupiga, mandli-apelsini croquant, apelsinitarretis, pralineekreem piimašokolaadiga, piimašokoladi glaze

Metsapähklibiskviit meega, hautatud karamelli õunad, iiris, karamelli, šokolaadi ja pähklipralinee, peegelglasuur

Pähklibiskviit, lehttaigen, keedukreem ja vaniljevaht

Šokolaadibiskviit, cremeux tumeda šokolaadiga, soolakaremell valijega, Baileyse mousse

Koolitusel arutletakse muulugas läbi erinevad koostisosad ning mida nende puhul silmas pidada perfektse tulemuse saavutamiseks.

Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised baasteadmised.

Koolitusel käsitletavad teemad:

ü  küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;

ü  õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

ü  peamised vead ja nende vältimine;

ü  dekoratsioonid;

ü  valminud küpsetise analüüs.

7 Õppekeskkonna kirjeldus Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
8 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid.
9 Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

10 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus Kondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi. Praktiline õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

 

2 Shares