Nina Tarasova 4-6.12.2020 kell 10.00

Kondiiter Nina Tarasoval on lisaks kondiitriharidusele ja pidevalt kasvavale õpetajakogemusele ka kahes erinevas valdkonnas kõrgeima hariduse diplomid. Nina lõpetas väljapaistva diplomiga Kõrgema Kulinaariakooli Alain Ducasse linnas Yssingeaux ENSP (Ecole Nationale Superieure de la Patisserie). Sellest ajast alates on ta  oma oskusi pidevalt täiendanud.

Ta naaseb igal aastal Euroopasse, et läbida koolitusi mõnes mainekaimas kondiitrikoolis.  Lisaks kondiitritööstuse tippkonsultantide hulka kuulumisele, kuulub talle ka palju muid olulisi kvalifikatsioone.

Nagu näiteks:

•  Prantsuse ettevõtte «Life Is a Game» suursaadik (peakokkade vormiriietus); Belgia šokolaadi suursaadik “Cacao Barry”; Professionaalse köögitarve Bergner suursaadik; Ravifruudi suursaadik ja Sosa koostisosade suursaadik.

• arvukate kutsevõistluste liige

• kondiitritoodete valmistamise konsultant

• kondiitritööstuste veergude autorid Venemaa ja rahvusvahelistes ajakirjades.

• nomineeritud kulinaariaraamatu «On the road from caramel plates» (Ozon.Ru – bestseller) autor Gourmand World Cookbook Awards 2016. aasta auhinna saamiseks Hiinas « the best book about French cuisine 

• Silikoonvormide (koos Itaalia «Silikomartiga») ja tema enda disainitud metallraamide autor

Tegemist on 3 päevase demokoolitusega!

Koolituse kava

” Mystic”

Pähklibiskviit niisutatud apelsinisiirupiga, mandli-apelsini croquant, apesinitarretis, pralineekreem piimašokolaadiga, piimašokolaadi glaze.

 

«Moonlight Sonata» Winter

Metsapähklibiskviit meega, hautatud karamelli õunad, iiris, karamelli šokolaadi ja pähklipralinee, peegelglasuur

Millefelleon

Pähklibiskviit, lehttaigen “Inversée”, keedukreem, vaniljevaht

 

“Chocolate espresso”

Metsapähkli sablee Breton, metsapähklibiskviit, “rõstitud” ganache, kohvi mousse, vahustatud kohvi ganache koos piimašokolaadiga, kohvi glaze.

Koogike “Baba au rhum”

brioche Cointreau siirupiga, kuivatatud puuviljad, pate sablee , veriapelsini mousse koos karamelli ja Cointreauga.

Koogike “Carrot” gluteenivaba

Krõbeda riisi põhjal, tumeda šokolaadi ja pralinee pasta, gluteenivaba porgandibiskviit, porgandimarmelaad, valge šokolaadi ja kitsejuustu kreem, vanilje mousse valge šokolaadiga, porgandikrõpsud, makroonid porgandimarmelaadi, apelsini, karri, kardemoni ja espelette pipraga.

Koogike “Brownie” (Vegan)

Brownie biskviit, mango karamell, õhuline šokolaadi ganache, šokolaadi mousse.

Koogike “Chocolate, caramel, Baileys”

Šokolaadibiskviit, cremeux tumeda šokolaadiga, soolakaramell vaniljega, Baileyse mousse.

Tart «banana and coffee»

Carrot teacake with rum and vegan passion fruit mayonnaise

Koolituse hind 455 eur. Broneerimistasu 155 eur.

Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

Koolituse hind sisaldab retsepte, lõunasööki ja kohvi/teed.

Koolitus toimub vene keeles ja tõlgitakse eesti keelde.

REGISTREERU SIIN!!!

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

 

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

 

 

2 Shares