Makroonid vol.2 29.02.2020 kell 10.00

Oled juba traditsioonilisi makroone küpsetanud, aga soovid uusi väljakutseid ja põnevaid ideesid? Või soovid alustada tutvust makroonidega kohe keerulisematest töövõtetest? Uuel makroonikoolitusel lasemegi fantaasial lennata ja võtame ette suuremad, erikujulised, erivärvilised ja soolased makroonid.

   

Koolituse teemad:

Makroonide tooraine ja töövahendid

Erikujulised makroonid

Erivärvilised makroonid

Makroonikoogikesed ja -kook

Põnevad täidised: maasika jogurti, tsitruse-soolakaramelli, mustika-juustukoogi, lavendli-sidruni, ananassi-kookose

Soolased makroonid

Koolituse hind 70 eur. Koolituse eest raha ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel.

Koolituse hind sisaldab retsepte, toorainet ja makroone. Koolitusel valminud makroonid jagatakse osalejatevahel ära.

Koolituse kestvus 5 ah.

Koolitus on mõeldud kõigile huvilistele!

Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema väljundi blogi näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end kondiitrialaselt lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin. Esimese koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi viinud lisaks Eestile ka Soomes. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5.

REGISTREERU SIIN!

Õppekava

1 Õppekava nimetus -Makroonide valmistamine
2 Õppekava rühm -Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid- Õpilane valmistab erinevate täidistega korrektseid makroone.
4 Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused-
Õpingute alustamise tingimused puuduvad.
Sihtgrupp – makroonide tegemist õppida soovivad isikud.
5 Õppe kogumaht- 5 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 4 ak/h praktika.
6 Eesmärk-
Õpilane on aru saanud makroonide valmistamise teooriast ning
oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades
makroonikestasid ja täidiseid (sh besee, ganache, võie, tarretis,
soolakaramell, võikreem) ning pannes kokku korrektsed
makroonid.
7 Õppe sisu-Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika –
õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond
valmistab ühed maroonid.

Valmistatakse:
✓ Soolakaramelli makroonid
✓ Pistaatsia makroonid
✓ Mustasõstra makroonid
✓ Laimi-tšilli makroonid
✓ Granadilli makroonid
Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus
analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi
olulisemad teoreetilised aspektid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
✓ küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
✓ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
✓ peamised vead ja nende vältimine;
✓ valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse
analüüs.
8 Õppekeskkonna kirjeldus-
Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult
varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on
tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud
toodete kaasa võtmiseks.
9 Õppematerjalide loend- Koolitaja poolt koostatud materjalid.
10 Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid-
Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%.
Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete
töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse
valmistatud makroonide korrektsust.
Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus,
kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed
makroonid, väljastatakse tunnistus.
Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa
õppetööst, väljastatakse tõend.
11 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpivõi töökogemuse kirjeldus-
Kondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist
tundi. Praktiline õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

8 Shares