Leib, pesto ja soolased küpsised-õpituba 17.02.19 kell 14.00

Õpitoas valmistame ja küpsetsame juuretisega valmistatud rukkileiba, tatraleiba, jahuvaba leiba, näkileiba, teeme leivamäärdeid ja juustuküpsiseid mis tekitavad sõltuvust.
Nipid – trikid, leivad, juuretised ja retseptid koju kaasa!
Sa veendud, et tegelikult on erinevaid leibasid nii lihtne teha.
Oodatud on kõik, kel vähegi huvi! ÕPITUBA kestab orienteeruvalt 5-6 h.
Kõik leivateo etapid teeme praktiliselt läbi. Seni kuni leivad kerkivad, valmistame leivamäärdeid, näkileiba ja küpsiseid.
Osalussoovist teatamine: katimaag@gmail.com Osalustasu 55.- €
Koolitusel käsitletavad teemad:
Juuretised
Erinevad jahud ja lisandid
Rukkileivad, peenleiva tehnoloogia(keedu valmistamine)
Tatraleib
Jahuvaba kiirleib
Näkileib
Leiva taigna valmistamine, sõtkumine, vormimine, küpsetamine
Erinevate leivasortide valmistamine, maitsete kombineerimine.
Erinevad leivamäärded: pesto, maitsevõi ja avokaadokreem
Saad teada, kuidas valmistada pestot, mis on lausa kaks korda võitnud Olustvere hoidistemessil.
Sõltuvust tekitavad juustuküpsised
Juhendab: Eve-Kati Mägi (Leiburi leivategu 2014.a võitja); Kataköök OÜ perenaine, cateringi kokk. Minust: olen õppinud peadgoogiks ja kokas, leiba küpsetanud 10 aastat. Igapäevaselt tegelen cateringiga. Lisainfo saamiseks kirjuta katimaag@gmail.com Arve väljastatakse 5 tööpäeva jooksul.

Registreeri end koolitusele alloleva lingi kaudu= REGISTREERUN

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis Kunderi tn.28, Tallinn

3 Shares