Kringlid-soolased ja magusad 12.04.2020 kell 10.00

Tahad oma perekonda ja lähedasi üllatada pehme ja mahlase kringliga? See koolitus on just sulle!

Koolitusel valmistame ja küpsetame soolaseid ja magusaid kringleid

  

Koolitusel käsitletavad teemad:

Eeltaignaga ja eeltaignata pärmitaigna valmistamine

Taigna kääritamine

Taigna kihistamine

Soolaste ja magusate täidiste valmistamine

Kringlite punumine

Kringlite kergitamine

Kringlite küpsetamine, jahutamine ja kaunistamine

Koolitusel valmistame: Singikringlit, Õuntega ja rosinatega kringlit, Kohupiima toorjuustukringlit kuivatatud marjadega, Kringel pistaatsiapähklitega, Rikkalik kringel kaneeliga, õuntega, pähklitega ja kolme šokolaadiga.

Koju saab kaasa uued oskused, kõikide kringlite retseptid ja terve ühekilone Singikringel!

Kõik magusad kringlid maitseme kohapeal ja peale seda jagame sõbralikult koju kaasa.

Oodatud on kõik, kel vähegi huvi! Koolitus kestab orienteeruvalt 5-6 h.

REGISTREERU SIIN!

Osalustasu 65.- € Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel.

1 Õppekava nimetus Soolased ja magusad kringlid
2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine
3 Õpiväljundid Õpilane on saanud uusi teadmisi, oskusi ning retsepte pagaritöö valdkonnast.
4 Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused Õpingute alustamise tingimused puuduvad. Varasemad pagarialased teadmised ei ole kohustuslikud, aga on soovituslikud.

Sihtgrupp – kokkad, pagarid, kondiitrid, pagaritöö huviga isikud.

5 Õppe kogumaht 10 akadeemilist tundi
6 Õppe sisu Koolitus on üles ehitatud sellisel viisil, et põimitud on teoreetiline loeng ning praktilised harjutused pärmitaignast soolaste ja magusate kringlite valmistamise osas. Kringleid valmistatakse nii individuaalselt kui ka meeskonnatööna, koolitaja ettenäitamisel ja juhendamisel.

Koolitusel valmistatakse: Singikringlit, Õuntega ja rosinatega kringlit, Kohupiima toorjuustukringlit kuivatatud marjadega, Kringel pistaatsiapähklitega, Rikkalik kringel kaneeliga, õuntega, pähklitega ja kolme šokolaadiga.

Koolitusel arutletakse muulugas läbi erinevad koostisosad ning mida nende puhul silmas pidada perfektse tulemuse saavutamiseks.

Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised baasteadmised.

Koolitusel käsitletavad teemad:

Eeltaignaga ja eeltaignata pärmitaigna valmistamine

Taigna kääritamine

Taigna kihistamine

Soolaste ja magusate täidiste valmistamine

Kringlite punumine

Kringlite kergitamine

Kringlite küpsetamine, jahutamine ja kaunistamine

7 Õppekeskkonna kirjeldus Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
8 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid.
9 Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

10 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus Ei ole nõutud

Sa ei pea kaasa võtma mitte midagi! Kõik vajalikud materjalid, töövahendid, põlled, pakendid on meie poolt.

Juhendaja:
Lilija Suburg on eelkõige suure kirega pagar. Lilija on Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitri eriala kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Lilijal on meisterpagari ja täiskasvanute koolitaja 5. taseme kutsekvalifikatsioon ning 2016 aastal valiti Lilija täiskasvanud õppija nädala raames Tartumaa aasta koolitajaks.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis!

0 Shares