Kondiitralased baasteadmised 13.01.19 kell 9.00

Eesmärk: Õppetöö tulemusena on õppijad saanud kondiitrialased baasteadmised.

Õppetöö ülesehitus: Koolitus on üles ehitatud sellisel viisil, et põimitud on teoreetiline loeng ning praktilised harjutused erinevate populaarsete kondiitrielementide osas. Praktilisi harjutusi tehakse üheskoos, koolitaja ettenäitamisel ja juhendamisel. Valmivad elemendid:

  • Liivataigen
  • Keedutaigen
  • Biskviidid
  • Ganache
  • Kreemid ja vahud
  • Marjakihid
  • Krõbekihid
  • Glasuurid

Koolitusel arutletakse läbi erinevad koostisosad ning mida nende puhul silmas pidada perfektse tulemuse saavutamiseks – mis, millega ja kuidas reageerib. Seejärel valmistatakse üheskoos tehtud toodetest näidistordid/desserdid.
Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised baasteadmised.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
  • tooraine reaktsioonid, mida silmas pidada;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • toodete dekoreerimine;
  • valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.

Õpiväljundid: Õpilane on saanud ülevaate populaarsete kondiitritoodete valmistamise teooriast ning saanud uusi teadmisi praktikas proovida.

Koolituse hind 120 eur. Hind sisaldab materjali, töövahendeid, lõunat ja kohvi/teed. Koolituse tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb koolitajast tingitud põhjustel.
Koolituse kestvus 8h.
Registreeru siin!!!

Lisainfo edith@seikluskohvik.ee

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis Kunderi tn 28, Tallinn

3 Shares