Kõigevabad koogid-suhkruvaba, laktoosivaba ja gluteenivaba 26.10.19 kell 10.00

Koolitusel valmistame neli erinevat magustoitu ning tutvume nii agaavisiirupi, palmisuhkru, stevia kui ka datlite kasutusvõimaluste ja omadustega. Vaatame sisse erinevate toitumispiirangute tingimustesse ja õpime, kuidas valmistada küpsetisi erisoovidele vastavalt.

Paula Särekanno on Pere ja Kodu ajakirja retseptitoimetaja, toidublogi ruubik.ee eestvedaja ja toiduentusiast. Tervisetoidu fännina on Paula juba 7 aastat süvenenult täiendanud end glükeemilise indeksi toitumise teemadel ning lisaks läbinud toidukoolitusi Dubais ja Prantsusmaal. Tänaseks on Paula valmistanud erisoovidele vastavaid torte ja kooke nii eraisikutele kui ka kohvikutele kolm aastat.

   

Koolitusel õpime:
– Kuidas valmistada ilma valge suhkruta maiustusi?
– Millised on valge suhkru asendajad ja kuidas neid kasutada?
– Millised on alternatiivid, kui on vaja valmistada kooki erisoovide järgi ning mida peab jälgima? (diabeet, gluteeni-, laktoositalumatus, veganlus)
– Mis on glükeemiline indeks ja kuidas see organismi mõjutab?

Koolitusel valmistame:
– Beseerull kookosvahu ja marjadega
– Matcha-laimi tort
– Brownie toorkakao glasuuriga
– Kõigevabad kaeraküpsised

Koolitus kestab 7 tundi. Hind sisaldab töövahendeid, koolituse retsepte koos juhistega paberkandjal, kohv/tee ja kohapeal kookide degusteerimist.

REGISTREERU SIIN!!!

Koolituse tasu 65 eurot
Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares