Juuretisega leivad ja saiad 21.11.2020 kell 17.30, 22.11.2020 kell 9.00

Soovid oma koju isetehtud leiva lõhna? See koolitus on just sulle!

Koolitusel valmistame ja küpsetame juuretisega rukkileiba, juuretisega saia, ciabattat ja muud.

Koolitusel käsitletavad teemad:

Juuretise valmistamine, paljundamine

Rukkileiva taina valmistamine, kääritamine, kergitamine ja rukkileiva küpsetamine

Keedu valmistamine, keeduga peenleiva valmistamine

Juuretisega saiataina valmistamine, vormimine, kergitamine ja küpsetamine

Leibade jaoks kaunistustaina ja kaunistuselementide valmistamine, leibade kaunistamine

Koolitusel valmistame: Juuretisega rukkileiba, Peenleiba, Juuretisega hapusaia, Potisaia, Ciabatta.

Igaüks valmistab juuretisega rukkileiva iseseisvalt ja teised leivad-saiad meeskonnatööna.

Uued oskused, retseptid, tehnoloogiline õppematerjal  ja küpsetatud tooted koju kaasa!

Oodatud on kõik, kel vähegi huvi! Kuna juuretisega toodete valmistamine vajab aega, siis  koolitus on kahepäevane. Esimese päeva kestus 17.30-20.30 ja teise päeva kestus 9.00-16.30. Osalustasu 85.- €

Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul ,kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

Sa ei pea kaasa võtma mitte midagi! Kõik vajalikud materjalid, töövahendid, põlled, pakendid on meie poolt.

REGISTREERU SIIN!!!

Juhendaja:
Lilija Suburg on eelkõige suure kirega pagar. Lilija on Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitri eriala kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Lilijal on meisterpagari ja täiskasvanute koolitaja 5. taseme kutsekvalifikatsioon ning 2016 aastal valiti Lilija täiskasvanud õppija nädala raames Tartumaa aasta koolitajaks.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares