Joakim Prat -ekleerid 08-10.05.2020 kell 10.00

Joakim Prat on kondiitrimaailmas üks suurimaid ja hinnatumaid staare. Tema tee tippu algas juba väga varakult.

Joakimit võlus kondiitrimaailm juba 15 aastasel. Juba 25 aastaselt sai temast peakondiiter Hispaanias asuvas 3 Michelini tärniga pärjatud restoranis Can Fabes.

2013 aastal sai ta auhinna “Tõusev talent”.

2014 aastal võitis Joakim “Aasta parima desserdi” eest kuldmedali.

2015 avas Joakim oma esimese Maitre Choux ekleeri butiigi Londonis.

Tegemist on 3 päevase praktilise ehk hands-on koolitusega.

Koolitus toimub inglise keeles, vajadusel tõlgitakse eesti ja vene keelde.

Koolituse kogumaht 36 akadeemilist tundi.

Koolituse hind 795 eur. Broneerimistasu 155 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel.

Koolituse hind sisaldab töövahendeid, materjale, lõunat ja kohvi/teed.

REGISTREERU SIIN!!!

Õppekava

  1. Õppekava nimetus- Ekleerid
  2. Õppekava rühm- Toiduainete töötlemine
  3. Õpiväljund- Õpilane valmistab erinevate täidistega korrektseid ekleere.
  4. Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused- Õpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp- ekleeride valmistamist õppida soovivad isikud.
  5. Õppe kogumaht- 36 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne, 35 ak/h praktika
  6. Eesmärk- Õpilane on aru saanud keedutaigna valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades ekleere ja nende täidiseid (sh besee, ganache, võie, keedukreem, võikreem) ning pannes kokku korrektseid ekleere.
  7. Õppe sisu- Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab ühed küpsetised. Valmistatakse:
  • Keedutaignast ekleerid
  • Erinevad täidised
  • Erinevad dekoorid

Õppetöö lõpus toimub  vormide esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud tööd ja arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

✓  küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;

✓ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

✓ peamised vead ja nende vältimine;

✓ dekoratsioonid;

✓ valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse

  1. Õppekeskkonna kirjeldus- Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled ja tooraine.
  2. Õppematerjalide loend- Koolitaja poolt koostatud materjalid.
  3. Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid- Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist-õigete töövahendite ja -võtete kasutamist.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektseid tooteid,  väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

  1. Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus- Praktilise õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohviku õppeklassis!

1 Shares