GLUTEENI- JA LAKTOOSIVABAD KRINGLID JA PIRUKAD 08.06.2023 KELL 16.00

Kui soovid teha küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni  ja laktoosi sisaldavaid tooteid siis on see koolitus mõeldud just sulle.

Koolitusel valmistame gluteeni – ja laktoosivabadest koostisosadest mahlaseid soolaseid ja magusaid kringleid ning erinevate täidistega pirukaid, mida degusteerime ja jagame kaasa. 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Tooraine valik 
  • Gluteenivabade jahude kokku segamine
  • Taigna valmistamine
  • kergitamine
  • Erinevate täidiste valmistamine
  • Kringli kokku panemine
  • küpsetamine
  • Pirukate valmistamine

Teeme kringleid ja pirukaid:

  • Singi juustu kringel
  • Kana ananassi kringel
  • Mooni martsipani kringel streusli puruga
  • Vaniljekreemi šokolaadi kringel 
  • Õuna kaneeli kringel tumeda sokolaadiga
  • Lihapirukad
  • Singi juustu pirukad

Koolituse maksumus 119 eurot osaleja kohta

Koolitus kestab orienteeruvalt 4 tundi.

REGISTREERI KOOLITUSELE!

Koolitust viib läbi Katrin Riisalu (Kringlikoda OÜ)

 

0 Shares