Kui soovid teha küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni ja laktoosi sisaldavaid tooteid siis on see koolitus mõeldud just sulle.
Koolitusel valmistame gluteeni – ja laktoosivabadest koostisosadest mahlaseid soolaseid ja magusaid kringleid ning erinevate täidistega pirukaid, mida degusteerime ja jagame kaasa.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Tooraine valik
- Gluteenivabade jahude kokku segamine
- Taigna valmistamine
- kergitamine
- Erinevate täidiste valmistamine
- Kringli kokku panemine
- küpsetamine
- Pirukate valmistamine
Teeme kringleid ja pirukaid:
- Singi juustu kringel
- Kana ananassi kringel
- Mooni martsipani kringel streusli puruga
- Vaniljekreemi šokolaadi kringel
- Õuna kaneeli kringel tumeda sokolaadiga
- Lihapirukad
- Singi juustu pirukad
Koolituse maksumus 119 eurot osaleja kohta
Koolitus kestab orienteeruvalt 4 tundi.
Koolitust viib läbi Katrin Riisalu (Kringlikoda OÜ)







