Daniel Alvarez 04-06.09.2020 kell 9.00

Daniel Alvarez- pagar ja omanik DALUA pagariäris, Hispaanias. Õpetab sulle kõike mida peaksid teadma küpsetamisest. Raamatu “Sweet Devotion” autor.

                                                         

Koolituse kava

  • croissant

  •  kahevärviline croissant

  •   pain au chocolate

  • carres

  •  conch

  •  mille feuille

  •  lehttaigen

  •  brioche

  •  palmikud

  •  vesikringel

  •  schneken

  •  mill

  •  Prantsuse lehttaigen

  •  kiir-lehttaigen

  •  struudel

  •  palm trees

  •  õuna põimik

  •  napoleoni kook

  •  cremadet

  •  panettone

  •  kouglof

  •  bretooni saiake

  •  ensaimada

  •  sõõrikud

  •  rummibaaba

      

Tegemist on 3 päevase Hands-On koolitusega ehk õpilased osalevad kogu valmistamise protsessis.

Koolituse kogumaht 36 akadeemilist tundi.

Koolituse hind 695 eur. Broneerimistasu 155 eur. Koolituse hind sisaldab töövahendid, toorainet, õppematerjale, kohvi/teed ja lõunasööki.

Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul kui, koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!!!

Koolitus toimub inglise keeles, tõlgitakse eesti ja vene keelde.

REGISTREERU SIIN!!!

Õppekava

  1. Õppekava nimetus- Küpsetised
  2. Õppekava rühm- Toiduainete töötlemine
  3. Õpiväljund- Õpilane valmistab erinevaid saiakesi ja küpsetisi.
  4. Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused- Õpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp- erinevate küpsetiste valmistamist  õppida soovivad isikud.
  5. Õppe kogumaht- 36 akadeemilist  tundi, sh 1 ak/h auditoorne, 35 ak/h praktika
  6. Eesmärk- Õpilane on aru saanud  küpsetiste valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades erinevaid küpsetisi.
  7. Õppe sisu- Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab erinevaid küpsetisi. Valmistatakse:

Croissant, kahevärviline croissant, pain au chocolate, carres, conch, mille feuille,lehttaigen, brioche, palmikud, vesikringel, schneken, mill, Prantsuse lehttaigen, kiir-lehttaigen, struudel, palmtrees, õunapõimik, napoleoni kook, cremadet, panettone, kouglof, bretooni saiake, ensaimada, sõõrikud, rummibaaba

Õppetöö lõpus toimub  vormide esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud tööd ja arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

   ✓  küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;

 ✓ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

 ✓ peamised vead ja nende vältimine;

 ✓ dekoratsioonid;

✓ valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse

  • Õppekeskkonna kirjeldus- Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled ja tooraine.
  • Õppematerjalide loend- Koolitaja poolt koostatud materjalid.
  • Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid- Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist-õigete töövahendite ja -võtete kasutamist.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektseid tooteid,  väljastatakse tunnistus.

Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.

  1. Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus- Praktilise õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares