Biskviidid ja kreemid 13.03.2021 kell 10.00

Koolitusel teeme erinevaid biskviite ja täidiseid. Koolituse rõhk on torditooriku korrektsel kokkupanekul. Korralikult kokku pandud tort on kõige alus!

Koolitusel teeme viis erineva sisuga torti

  • mango-maasikatordi
  • passioni- vaarikatordi
  • kirsi-šokolaaditordi
  • porgandi- apelsinitordi
  • pistaatsia- vaarikatordi

Selle käigus õpime valmistama erinevaid biskviite, želeesid, moussesid ja kreeme.

Õpime kuidas tort korrektselt kokku panna.

Lõpuks katame kõik tordid erinevalt maitsestatud ganachidega ja kaunistame tordid.

Koolituse hind 125 eur. Koolituse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui koolitus jääb ära koolitajast tingitud põhjustel!

Koolituse hinnas sisaldub- õppematerjalid, tooraine, lõunasöök ja kohvi/tee

Koolituse kestvus 8h.

REGISTREERU SIIN!!!

1 Õppekava nimetus Biskviidid ja kreemid valmistamine

2 Õppekava rühm Toiduainete töötlemine

3 Õpiväljundid Õpilane valmistab erinevate täidistega korrektseid torte.
4 Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimused
Õpingute alustamise tingimused puuduvad.

Sihtgrupp – biskviite ja kreemeide tegemist õppida soovivad isikud.
5 Õppe kogumaht 10 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 9 ak/h praktika.
6 Eesmärk
Õpilane on aru saanud biskviitide ja kreemide valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades biskviite ja täidiseid  ning pannes kokku korrektsed tordid.
7 Õppe sisu
Koolitus algab teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab ühe tordi. Valmistatakse:
Erinevaid biskviite ja kreeme.
Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
✓ küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine; ✓ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine; ✓ peamised vead ja nende vältimine; ✓ valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.
8 Õppekeskkonna kirjeldus
Õpe toimub modernses õppeköögis, mis on täielikult varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.

9 Õppematerjalide loend Koolitaja poolt koostatud materjalid.
10 Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid
Koolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud tortide korrektsust.

Osalejatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tordid, väljastatakse tunnistus.
Osalejatele, kes ei saavutanud õpitulemusi, kuid võtsid osa õppetööst, väljastatakse tõend.
11 Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus
Kondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi. Praktiline õpetamise kogemus vähemalt 50 akadeemilist tundi

Koolitaja Edith Kuusik on läbinud erinevaid koolitusi Inglismaal, Prantsusmaal, Venemaal, Itaalias ja loomulikult ka Eestis. Seikluskohvik erakooli omanik ja juhendaja, lisaks valmistab eritellimusel pulmatorte Suhkrumaagia nime all. Raamatu “Hull makroonide järele” autor.

Info edith@seikluskohvik.ee või 5241247

Kohtumiseni Seikluskohvikus!

0 Shares