Koolitusel õpime nippe, kuidas maitses kaotamata lisada kookidesse ja magustoitudesse aedvilju. Aedviljade lisamisega tõstame oma igapäevast üliolulist köögiviljade tarbimist märkamatult. Kodukokkaja jaoks jagame nippe, kuidas tuua kogu perele, seal hulgas ka väikestele lastele rohkem aedvilju igapäevamenüüsse. Juba kogenud professionaalide jaoks on huvitav teema, kuidas taina baasretsepti aedviljadega muutes säilitada kookide pehme tekstuur ja välimus.
Tervislik toitumine on maailmas üha rohkem ja rohkem hoogu kogumas, ent paraku tervislikel kookidel ei ole kuigi hea maine. Enamasti nad ei ole kuigi maitsvad. Tahan Sinuga jagada nippe ja nõuandeid, kuidas kokata tervislikult, aga nii, et kook maitseks endiselt parasjagu patuselt!
Koolitusel õpime:
- Milliseid aedvilju kus kasutada?
- Kuidas aedviljad küpsetamisel tainast muudavad ja millega peab arvestama?
- Kuidas valmistada maiustusi ilma valge suhkruta?
- Suhkru asendamise alternatiivid ja glükeemiline indeks
- Laktoosi-, gluteenivaba ja vegan toitumise eelised ja varjuküljed
Koolitusel valmistame:
- Bataadimuffinid
- Peedikook
- Kõrvitsakringel
- Kohupiimakook kõrvitsaga
KOOLITUSE HIND 99.00
Koolituse kestus ligikaudu 6 tundi
Koolitaja Paula Särekanno
Info: seikluskohvik.koolitus@gmail.com või 5042758


